Celebrity News

Napustila grupu pa nestala: Gde je sada i šta radi omiljena "Frajla" Marija Mirković?

Marija Mirković napustila "Frajle" nakon 12 godina, a posle nekoliko meseci medijske tišine, sada je jasno da se okrenula svojoj solističkoj karijeri i da se vraća na velika vrata.

Napustila grupu pa nestala: Gde je sada i šta radi omiljena "Frajla" Marija Mirković?

Promo

Ime Marije Mirković 12 godina vezivalo se za poznatu novosadsku grupu „Frajle“, a ona je sada odlučila da započne samostalnu karijeru. 

Gitaristkinja, koju svi pamte kao lepu brinetu, odlučila je na neko vreme da se povuče sa scene i posveti novim pesmama. Marija je sada objavila svoj prvi singl pod nazivom „Požuri, požuri“ za koji je sama radila muziku.

Pročitajte: Prava istina - Zbog ovoga je Marija odlučila da napusti Frajle

Promo

 

Na veliko iznenađenje mnogih, kao autor teksta ove pesme pojavljuje se ime Alke Vuice, istaknute hrvatske pevačice koja je ovim pružila podršku mlađoj koleginici. Marija je priznala da je ovu pesmu snimila u, za nju, veoma teškim životnim trenucima i da je zbog toga odlučila da bude balada: 

- Iza mene je teška godina, zato je i ovo ovakva balada – istakla je pevačica.

Pročitajte: Ekskluzivno: „Frajle“ ostaju bez jedne članice

Promo

 

 

A koliko je Marija uložila u ovaj projekat najbolje dokazuje činjenica da je spot za pesmu „Požuri, požuri“ snimila na Trgu Sv. Marka u Veneciji gde je dočarala svu težinu ove balade.

 

Komentari (0)

Loading