Celebrity News

Tačno je, bila sam ZLOSTAVLJANA! Potresno PRIZNANJE Mirke Vasiljević

Mirka Vasiljević zlostavljana kao devojčica. Glumica prvi put progovorila o traumatičnom događaju iz detinjstva.

Tačno je, bila sam ZLOSTAVLJANA! Potresno PRIZNANJE Mirke Vasiljević

Mirka Vasiljević zlostavljana je kao devojčica, a sada kao majka četvoro dece prvi put je progovorila o vršnjačkom nasilju.

Uprkos činjenici da je danas uspešna glumica sa zavidnom karijerom koju je otpočela još kao tinejdžerka, Mirka otkriva sa kakvim se vidom vršnjačkog nasilja susrela tokom školovanja:

Pročitajte: Prve nevolje u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića deset dana nakon što su dobili četvrto dete

Ata Images

 

- Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – priznala je glumica jednom prilikom, prenosi Espreso.

Kasnije, kada je malo odrasla i otpočela glumačku karijeru, često je na hodnicima škole mogla da čuje da je "loša glumica". Ipak, uz podršku porodice i stručnu pomoć psihologa, Mirka je sve ostavila iza sebe, odrasla u zrelu, uspešnu ženu i majku.

Komentari (0)

Loading