Celebrity News

"MORAM UČINITI SVE DA SAČUVAM PORODICU"! Glumac Miloš Timotijević potpuno otvoreno o situaciji u braku

Autor: | 28/11/2021

Miloš Timotijević retko govori o svojoj supruzi Dunji.

"MORAM UČINITI SVE DA SAČUVAM PORODICU"! Glumac Miloš Timotijević potpuno otvoreno o situaciji u braku

Već par godina unazad glumac Miloš Timotijević (46) ustanovio je svoje ime na domaćem glumačkom nebu kao jedna od većih novih zvezda iako se on uvek postidi kada mu neko saopšti takav utisak. Slično se dogodilo i kada smo razgovarali u sredu na svečanoj premijeri druge sezone serije "Besa" u Kombank dvorani i kada smo glumca pitali za prve utiske o urađenom zadatku.

 

 

- O mom liku ne mogu ništa da vam kažem, samo se pripremite na neočekivano - tajanstven je bio Timotijević i definitivno ćemo morati da se posvetimo gledanju novih epizoda na kanalu "Superstar" ili "Prvoj" televiziji gde se serija takođe emituje.

Međutim, jednako nerado govori na pomenutu temu, o tome da li se zaista izdvojio kao jedna od dominantnijih glumačkih zvezda kod nas. Kako nam je skromno rekao, druge stvari su u njegovom užem fokusu ovih dana.

- Ne osećam da postajem sve veća glumačka zvezda, samo nastojim da radim svoj posao najbolje što mogu - opet je bio kratak Timotijević, a pitali smo ga i šta za njega znači slogan nove sezone serije koji glasi "Porodica je sve".

 

 

- U nekom trenutku imali smo državu kao stub društva, onda je to postala porodica, u nekom trenutku će nas verovatno svesti na jedinku, ali videćemo. Treba nastojati da sačuvamo porodicu, a to je ključna i centralna tema ove sezone. Porodica je ostala kao jedino važno jezgro koje je ostalo i moramo je sačuvati - decidan je bio Miloš.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Prve fotografije Miloša Timotijevića sa suprugom! Pogledajte kako izgleda Dunja koja se 13 godina krije od medija

 

 

Očuvanje porodice za Miloša bi trebalo da znači posvećivanje odnosu koji već dugi niz godina gaji sa svojom suprugom Dunjom Galić, o kojoj nikada nije voleo da mnogo govori u javnosti. Ipak, on je ranije priznao da danas ne bi bio tu gde jeste da upravo nema njegove supruge.

- Moja karijera krenulaje uzlaznom putanjom kada sam upoznao suprugu - bio je iskren Timotijević govoreći za beogradske medije.

Komentari (0)

Loading