Celebrity News

Pismo Bekutinog sina pokojnom Mrki: Otišao je naš otac i deda, svetlo naših života

Sin Ane Bekute neutešan je posle smrti Milutina Mrkonjića, a od njega se javno oprostio, potresnim rečima.

Pismo Bekutinog sina pokojnom Mrki: Otišao je naš otac i deda, svetlo naših života

Mirko Tabašević

Milutin Mrkonjić, političar i narodni poslanik, premunio je 27. novembra u 79. godini života. Za njegov život svim silama borili su se lekari, ali partner Ane Bekute nije izdržao. Pevačica je slomljena nakon smrti ljubavi svog života, a takođe i njen sin, koji je bio i te kako vezan za Mrkonjića.

Sin Ane Bekute se oprostio od Milutina Mrkonjića potresnim rečima

Sin Ane Bekute, Igor Polić, oprostio se potresnim rečim na društvenim mrežama od Mrke, a njegova objava mnoge je raspakala, budući da je bila vrlo emotivna.

Iako nije bilo poznato javnosti u kakvom su odnosu bili, nakon Igorovog oglašavanja, sve je postalo jasno.

- Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas - pisao je Bekutin sin i dodao:

Pročitajte: Sada kad Mrke više nema, ISPLIVALA ISTINA! Evo kakav je ZAISTA Bekutin odnos sa njegovom zakonitom ženom

Facebook printscreen

 

- Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umeš - napisao je na svom "Fejsbuk" profilu neutešni Igor Polić.

Komentari (0)

Loading