Celebrity News

Bio je pravi lepotan: Pogledajte kako je izgledao Miloš, stariji sin Marine Tucaković čiju smrt nikada nije prebolela (FOTO)

Sin Marine Tucaković preminuo je sa 24 godine, a ona do poslednjeg svog daha nije prebolela tu ogromnu tragediju.

Bio je pravi lepotan: Pogledajte kako je izgledao Miloš, stariji sin Marine Tucaković čiju smrt nikada nije prebolela (FOTO)

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. oktobra nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Nadomak svog 68. rođendana ona je napustila ovaj svet, ostavivši u suzama supruga Aleksandra Futu Radulovića, sina Milana Radulovića Laću, kao i čitavu estradu u prijatelje. 

Marinu je do njenog poslednjeg trenutka na ovom svetu, pratila teška tragedija, od koje se nikada nije oporavila. Naime, Miloš Radulović, njen stariji sin, preminuo je sa svega 24. godine 2008. godine.

Sin Marine Tucaković je prvog decembra pomenute godine zaspao i nije se nikada više probudio.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite - ispričala je Marina svojevremeno za domaće medije, nakon dugogodišnjeg ćutanja o tom stravičnom događaju.

Pročitajte: Danas bi napunila 68 godina - Neutešni Laća objavio Marininu nikad viđenu fotografiju staru ČETIRI DECENIJE

Story arhiva

 

Ona je otkrila tada da je Miloša pronašla mrtvog i nepomičnog i doživela strašnu traumu.

- Miloš se, jednostavno, nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispirčala je Marina svojevremeno.

Inače, stihove čuvene pesme "Mišo moj" , Marina je posvetila pokojnom sinu, kao i mnoštvo drugih stihova.

Komentari (0)

Loading