Celebrity News

Svi pričaju o sukobu sestara Rodić! Jedan detalj otkriva pravu istinu o odnosu Bogdane i Bojane (FOTO)

Odnos sestara Rodić narušen - pišu domaći mediji, jer Bogdana Ražnatović i njen suprug Veljko ni ovoga puta nisu fotografisani na porodičnom slavlju Bojane Rodić i Mirka Šijana.

Svi pričaju o sukobu sestara Rodić! Jedan detalj otkriva pravu istinu o odnosu Bogdane i Bojane (FOTO)

Ovog vikenda su Mirko Šijan i Bojana Rodić krstili svog sina Zorana, uz veliku proslavu na kojoj su prisustvovali prijatelji i porodica, a svi su se pitali da li su i Bogdana i Veljko Ražnatović među zvanicama, jer ih objektivi prisutnih fotografa nisu "uhvatili".

Na pitanje o bračnom paru Ražnatović, Goca Božinovska oštro je odgovorila, što je pripadnike sedme sile navelo da još više posumnjaju u odnos sestara Rodić.

Pročitajte: Ceca konačno priznala šta se dešava između nje i Goce Božinovske

Instagram

 

- Nemojte da me pitate to! Šta se više hvatate samo "Bogdana i Veljko", pitajte me šta imate da me pitate za moje unuče i moje slavlje - bila je kratka ona, ali je Mirko Šijan ublažio stvar:

- Bogdana i Veljko ne vole da se eksponiraju, to svi znate. Naravno da su bili - rekao je on za "Telegraf Jetset".

Bogdana i Veljko ne samo da su prisustvovali porodičnoj proslavi već su doveli i malog Željka, čiju je fotografiju objavila ponosna tetka Bojana uz opis "tetkino sunce" time stavivši jasno do znanja da je među njima sve u najboljem redu i da Bogdaninog sina voli kao svog.

Pročitajte: Potpuna medijska ilegala - Ovo je dom u kome se kriju Bogdana i Veljko kad baš ne žele da budu viđeni! (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading