Celebrity News

Retke fotografije iz porodičnog albuma teraju suze na oči: Manda sa suprugom Anjom i sinom Andrijom u trenucima sreće

Sin Anje i Milorada Mandića Mande, Andrija, odrastao je u velikoj ljubavi, harmoničnom odnosu i neopisivoj sreći, a onda je jedan dan odneo sve to. Pa ipak, ostale su uspomene koje nikada neće izbledeti.

Retke fotografije iz porodičnog albuma teraju suze na oči: Manda sa suprugom Anjom i sinom Andrijom u trenucima sreće

Ljubavna priča Anje i Milorada Mandića počela je sasvim slučajno, zahvaljujući zajedničkom projektu na kome su radili. Njihov odnos krunisan brakom, zaokružen je rođenjem sina Andrije, kada je njihova mala bajka postala potpuna.

Ipak, pre pet godina, njihova idilična priča prekinuta je, baš kako je i počela, iznenada i na sceni. Manda je preminuo, a Andrija i Anja ostali su sami da neguju najlepše uspomene na supruga i oca, ali i da grade svoj odnos.

Pročitajte: ŽIVOT IDE DALJE - Mandina udovica posle dugo vremena u javnosti, poslala BITNU poruku (FOTO)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

O tome koliko su srećni bili govore fotografije iz porodičnog albuma, nastale kada je Andrija bio mali dečak, a njihova porodica oaza ljubavi i topline.

Anja je svojevremeno za naš magazin i otkrila da je Manda bio taj zbog koga je sve uvek bilo u redu.

Pročitajte: Najmlađi sin Milorada Mandića Mande čuva uspomene na pokojnog oca - Izrastao je u velikog momka i evo kako danas izgleda(FOTO)

- On je jedan mehanizam koji brine da sve bude u redu - rekla je tada, dok danas pokušava da preuzme njegovu ulogu i vaspita njihovog sina na pravi način.

Sin Anje i Milorada Mandića Mande izrastao je u divnog dečaka

- Jako je važno imati sa detetom otvoren odnos. Kao što dete ne treba da laže svog roditelja, tako i obrnuto. Bitno je da kažete detetu i kada nismo dobro. Mi nismo nadljudi i superljudi. Imamo prava da nešto i ne znamo. Imamo prava i da se ne snađemo. Mislim da je to ono što njima daje sigurnost sutra kada se sretnu sa stvarima koje su im neobjašnjive da mogu da kažu sebi, OK ne razumem, ali idemo polako. Uvek mi je bilo važno da sa sinom budem otvorena. Tako je bilo i u ovoj situaciji. On je pre svega jedno svesno dete i mi vrlo otvoreno pričamo o stvarima i prosto to je naša realnost - iskrena je glumica.

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading