Celebrity News

PRETERALA JE! Goca se poverila da ćerka Lena NE PRESTAJE da joj pravi glavobolje

Ćerka Goce Tržan već neko vreme je u najtežem periodu sazrevanja - pubertetu. Karakter je nasledila od mame, ali pevačica ne krije da joj Lena sve češće zadaje glavobolje.

PRETERALA JE! Goca se poverila da ćerka Lena NE PRESTAJE da joj pravi glavobolje

Goca Tržan nikada nije krila da sa ćerkom povremeno ima probleme. I dok se Goca drži strogih principa, kada je vaspitanje ćerke u pitanju, Lena, koja prolazi kroz pubertet i trenutno je u buntovnoj fazi, sve češće joj zadaje glavobolje.

- Goca kaže da je i ona bila jeziva kao klinka, ali i da je Lena preterala - priča o odnosu Goce i Lene dobro upućen izvor za "Scandal!".

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan slavi 14. rođendan, pevačica iskreno za "Story": Teško je, imamo situacije konstantne borbe

Stefan Jokić

 

- Počela je da odgovara i njoj i Raši. Ne sluša ih, zatvara se u svoju sobu i u nekom je svom svetu. Goca joj s vremena na vreme traži telefon, hoće da ima uvid i da joj je na oku, ali ona tek tad pruža otpor. Buntovna je i temperamentna, zapravo je sva na majku i Goca je toga svesna. Samo joj je bitno da bude na oprezu i da Lena ne krene nekim lošim putem - kaže izvor i zaključuje:

- Svesna je da je ona u tinejdžerskom periodu i da to mora da prođe, ali neće ni da je pusti da radi šta hoće.

Borba Goce Tržan ipak ide u dobrom smeru, jer kada se strasti utišaju, Lena i ona ipak imaju skladan odnos, a sve probleme rešavaju razgovorom.

Komentari (0)

Loading