Celebrity News

Posle očeve smrti, još bliže! Ovo je sestra Dragane Dabović, za koju je glumica posebno vezana (FOTO)

Sestra Dragane Dabović njena je najveća životna podrška, a glumica joj je ovoga puta uputila posebnu poruku.

Posle očeve smrti, još bliže! Ovo je sestra Dragane Dabović, za koju je glumica posebno vezana (FOTO)

Glumica Dragana Dabović oduvek je najveću podršku pronalazila u članovima svoje porodice, a posebno je vezana za sestre Ivanu i Maju.

Kao najmlađa sestra, Dragana je oduvek bila mezimica, a poseban odnos izgradila je sa sestrom Majom, koja živi u Novom Sadu i Bjanki i Noi najbolja je tetka na svetu.

Pročitajte: PRIZOR KOJI JE RAZNEŽIO SVE - Glumica Dragana Dabović pokazala sina starog 27 dana (FOTO)

Sestra Dragane Dabović takođe je mama dvojice mališana, Nikše i Andrije, a sestre zajedno nastoje da među svojom decom izgrade odnos, kakav one godinama neguju.

Posle velikog gubitka sa kojim su se suočile kada im je krajem septembra preminuo otac Maja i Dragana postale su još vezanije, a glumica je sestri uz zajedničku fotografiju uputila i dirljivu poruku:

- Za sve one trenutke kad mi je samo tvoj zagrljaj potreban...
Kad mislim da se sve oko mene ruši,imam tebe,kao svedoka svake sreće,svakog trnja preko kog sam pregazila, kao svedoka da ipak poslušam "tvoj osecaj" iako moja intuicija govori nešto sasvim drugačije...ej,da poslušam...ja koja od pelena "ne slušam"...Čujem te,jer misliš mojom glavom,i zato prestani više da mi popuješ.Čujem te i volim svom dušom - napisala je Daca i pokazala koliko ljubavi oseća prema sestri.

Komentari (0)

Loading