Celebrity News

Prizor dana: Sin Darka Lazića od malih nogu krenuo očevim stopama! O ovom gestu malog Alekseja ne prestaje da se priča (FOTO)

Sin Darka Lazića ima tek dve godine, a već uveliko pokazuje da liči na tatu. Osim fizičkog izgleda od tate je nasledio i šarm, pa mu devojčice već sada ne mogu odoleti.

Prizor dana: Sin Darka Lazića od malih nogu krenuo očevim stopama! O ovom gestu malog Alekseja ne prestaje da se priča (FOTO)

Sin Darka Lazića i Marine Gagić presladak je dvogodišnji mališan, a njegova mama s vremena na vreme objavi njegove fotografije, koje su gotovo uvek praćene lavinom komentara.

Neodoljivi Aleksej sve više podseća na oca, a kako se čini pored izgleda, od oca je nasledio još nešto. Mališan je vać sada pravi džentlmen koga devojčice obožavaju, a poslednja fotografija koju je Marina objavila na "Instagramu" mnoge je oduševila. Na pomenutoj fotografiji, Aleksej se grli sa jednom slatkom devojčicom, a možda je već reč o prvoj simpatiji.

Pročitajte: PRVI INTERJVU MARINE GAGIĆ NAKON RASKIDA SA DARKOM LAZIĆEM - Evo kakva je njena strana priče i da li pevač viđa sina

Instagram

 

"Duše moje" - napisala je u opisu ponosna mama, a mnogi su prokomentarisali da je dečak od malih nogu pravi dasa i da će u budućnosti tek osvajati ženska srca.

Komentari (0)

Loading