Celebrity News

Koleginica mu je rodila petoro dece i povukla se iz javnosti! Ova glumica je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

Supruga Nebojše Dugalića žena je iz senke, koja svom uspešnom suprugu daje neverovatnu podršku i drži celu porodicu na okupu.

Koleginica mu je rodila petoro dece i povukla se iz javnosti! Ova glumica je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

Jakov Simovic

Nešto više od dve decenije traje ljubavna priča Dragane i Nebojše Dugalića. Šarmantna Dragana, koja se takođe bavila glumom udala se za Nebojšu i podarila mu petoro dece. Kako bi imala vremena da se posveti svojoj porodici odlučila je da karijeru ostavi po strani, ali je svom suprugu dala ogromnu podršku, kako bi se što posvećenije bavio svojim poslom.

 

 

Kada su se 2000. godine venčali, nisu ni sanjali da će postati najsrećniji roditelji na svetu, jer se iz njihove ljubavi rodilo petoro dece, Jana, Vidan, Bogdan, Kalina i Ilina Dugalić.

Iako o privatnom životu Nebojša ne priča često, jednom prilikom Nebojša je otkrio da je njegova supruga njegov najbolji kritičar:

Pročitajte: Nebojša Dugalić otvorio dušu - Učiniću sve da mi deca ne budu glumci

 

 

- Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi - rekao je svojevremeno za medije.

 

Komentari (1)

Loading
Dusanka simin

20:07 03.12.2021

Svaka cast, dobar glumac, sve pohvale za decu i suprugu.