Celebrity News

Ostavio porodicu i nikome se ne javlja: Prijovićka KONAČNO otkrila šta se dešava sa Stefanom Živojinovićem i MNOGI SU U ČUDU

Ispovest Aleksandre Prijović o odnosu sa Stefanom Živojinovićem iznenadila je celu javnost.

Ostavio porodicu i nikome se ne javlja: Prijovićka KONAČNO otkrila šta se dešava sa Stefanom Živojinovićem i MNOGI SU U ČUDU

Pevačica Aleksandra Prijović, u svom nedavnom intervjuu, otkrila je sve što je javnost interesovalo o njenom odnosu sa suprugom Filipom, ali i stala na put ćutanju o odnosu Stefana Živojinovića sa čitavom porodicom. Dugo se nagađalo u medijima zašto se Stefan povukao iz javnosti, te u kakvom je odnosu sa roditeljima, a sada je sve jasno.

Ispovest Aleksandre Prijović o razvodu od Filipa rasvetlila je njihov međusobni odnos, te se stiče utisak da između njih ništa ne može da se ispreči.

Ispovest Aleksandre Prijović razjasnila je mnoge nepoznate detalje

- Ne pogađaju me te priče, jer znam da to nije tako. Nikada nismo bili pred razvodom. Mene najviše nerviraju situacije kada ispadnem prema nekom korektna, a onda se pređu granice koje ne volim. Odabrala sam ovakav život i kada sam počinjala želela sam sve ovo. Bavim se poslom kojim se bavim i privatnost nemam - govori Prijovićeva za "Blic" .

Osim toga, pevačica je razjasnila zašto Stefana više nema u javnom životu, pa potom otkrila da li se viđaju i u kakvom su odnosu.

Pročitajte: Pre Perućice i Filipa Živojinovića, ljubila je OVOG POPULARNOG PEVAČA! Evo ko je osvojio Aleksandru Prijović na početku karijere (FOTO)

Luka Šarac

 

- Stefan ne peva više i povukao se iz javnog života. Filip ga viđa više od mene. Sa svima iz porodice komunicira, nije više na Bežanijskoj kosi i to je problem što se uživo ne srećemo. Preselio se - dodala je ona, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading