Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Partnerka premijerke Brnabić Milica osvanula na naslovnoj strani arapskog magazina! Fotografija o kojoj će se DUGO PRIČATI!

Partnerka Ane Brnabić retko se pojavljuje u javnosti, ali kada to učini - daje nam povoda da o njoj dugo pričamo.

EKSKLUZIVNO! Partnerka premijerke Brnabić Milica osvanula na naslovnoj strani arapskog magazina! Fotografija o kojoj će se DUGO PRIČATI!

Premijerka Ana Brnabić u skladnoj je zajednici sa svojom izabranicom, doktorkom Milicom Đurđić, sa kojom ima sina. Dok se premijerka neretko pojavljuje i u štampi i na različitim dešavanjima, sa Milicom to nije slučaj, jer nije javna ličnost te nemamo često povoda ni prilike da je vidimo.

Partnerka Ane Brnabić se našla na naslovnici svetskog magazina

Partnerka Ane Brnabić, kada se pojavi, ostavi sve bez daha, što svojim stilom, što gracioznim držanjem, po kojem se ističe. S ozbirom na ove činjenice, nije ni čudo da su svetski mediji prepoznali njenu posebnost, te se ona našla na naslovnoj strani jednog prestižnog magazina.

Pročitajte: VRT KAO IZ BAJKE - Pogledajte gde živi premijerka Ana Brnabić sa partnerkom Milicom i sinom Igorom (FOTO)

 

 

Podignute kose, besprekorne šminke i stajlinga kakav joj dolikuje, Milica Đurđić oduševila je javnost, te bi malo ko ostao ravnodušan na njenu pojavu. Nesumnjivo je da doktorka, iako na fotografiji ima ozbiljnan izraz lica, pleni neverovatnom lepotom.

Inače, Milica se fotografisala kako bi u sklopu manifestacije Dubai Expo promovisala srpsku kulturu i umetnost. 

Komentari (0)

Loading