Celebrity News

VERENIČKI PRSTEN BACILA JE KROZ PROZOR: OVO je pevačica koja je nekada bila sa Acom Lukasom, veza se završila SKANDALOZNO (FOTO)

Autor: | 04/12/2021

Aca Lukas zbilja je imao dramatične ljubavne epizode.

VERENIČKI PRSTEN BACILA JE KROZ PROZOR: OVO je pevačica koja je nekada bila sa Acom Lukasom, veza se završila SKANDALOZNO (FOTO)

Pevali su jedno drugom reči "Niko kao ti" u hit duetu, ali poznato je da se između Ace Lukasa (53) i Danijele Vranić (46) nije sve završilo samo na stihovima. Njih dvoje gajili su dugu i burnu romansu od koje je danas ostala samo ta pesma, ali ako bi se iko latio ozbiljnog posla u nabrajanju i analiziranju dosadašnje ljubavne epohe folk pevača činjenica je da bi tek nekoliko žena, po njegovom sopstvenom priznanju, moglo da zasluži da budu pomenute i upamćene a Vranićeva je definitivno jedna od njih. Za one koji se ne sećaju, Lukas i Danijela stupili su u tajnu ljubavnu vezu davne 2008. godine i ko zna šta bi s njima danas bilo da se toj ljubavi uskoro nije isprečila na putu Sonja Šašić s kojom je Lukas nedugo posle počeo da se zabavlja da bi se venčali dve godine kasnije.

- Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči našeg susreta u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: "Ne treba mi" i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja - prisetio se jednom Lukas dramatičnog kraja te veze.

Međutim, u medijima su svojevremeno kružili i nešto drugačiji navodi, pa je sama Vranićeva jednom dala intervju u kojem je otkrila da ju je Lukas čak i zaprosio ali da je ona revoltirano bacila prsten kroz prozor kada je veza stigla do gorkog kraja. Makar se verzije o turbulentnom razdoru poklapaju. Par godina kasnije, Danijela je upitana kako se seća odnosa sa Lukasom.

- Mi nikada nismo pričali o tome da li volimo jedno drugo, to je neka naša intima, a svako zadiranje u to bi pokvarilo samo tu divnu idilu i mističnost. Uglavnom, sve se videlo u pesmi "Niko kao ti"... Ta pesma je njegova ideja. Čujemo se po potrebi danas i uvek je tu kad je potrebno. On je mnogo uticao na jedan deo moje karijere i ostavio je trag i u mom životu, ali i u mojoj karijeri - diplomatski je izjavila Danijela koja je već godinama povučena sa javne scene zbog navodnih zdravstvenih problema.

Ako pitate Acu Lukasa, bilo je tu i drugih problema za napredak njene karijere a sve je objasnio u svojoj nedavno objavljenoj knjizi.

- Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Lepe, pametne, nežne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Ksenija je najlepša žena koja je koračala beogradskim asfaltom. Živeli smo zajedno godinu dana. Lepa a nesrećna. Razlog je velika nesigurnost. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - stoji u Lukasovoj ispovesti.

Pročitajte: Još jedna izjava Ace Lukasa odjeknula poput bombe: Šašićeva ćerka želela je moje prezime!

Pevač je nakon razvoda od Sonje srljao u više kratkotrajnih avantura, a danas bi bilo interesantno znati da li vezu sa Vranićevom ipak vidi kao odnos kojem je morala biti pružena još jedna šansa.

Komentari (0)

Loading