Celebrity News

KRIJE OD SVIH: Brenina BOLEST počela da utiče na svakodnevni život, INTIMNA TAJNA OTKRIVENA

Zdravlje Lepe Brene, naročito mentalno, bilo je narušeno budući da se pevačica borila za izvesnim problemom koji joj je skinuo osmeh sa lica.

KRIJE OD SVIH: Brenina BOLEST počela da utiče na svakodnevni život, INTIMNA TAJNA OTKRIVENA

Pevačica Lepa Brena važi za velikog profesionalca u svom poslu, te se trudi da njen vizuelni nastup uvek bude besprekoran. Međutim, ono što je javnost gotovo zaboravila jeste da je pevačica imala ozbiljnih problema koji su čak, kako se pisao, doveli i do depresije.

Zdravlje Lepe Brene, tačnije psihički deo njega, bilo je narušeno, kada je zvezda iskusila posledice koje donosi sa sobom svakodnevno doterivanje i spremanje za emisije i scenu.

Zdravlje Lepe Brene - depresivno stanje

Naime, njoj je opadala kosa, usled preteranog blajhanja, što ju je primoralo da nosi perike, te joj je to jako teško palo i dovelo je do očaja.

Pročitajte: Ostavio porodicu i nikome se ne javlja - Prijovićka KONAČNO otkrila šta se dešava sa Stefanom Živojinovićem i MNOGI SU U ČUDU

ATA Images

 

- Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve ređa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je videla da spreda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće. Neko vreme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vreme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rešenje perike, koje su danas toliko uznapredovale da malo ko može i da primeti da je na glavi veštačka kosa. Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je rešila da posluša svog saradnika, pa je naručila dve za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima - ispričao je izvor blizak folk zvezdi.

Ipak, prema pisanju u medijima svojevremeno, Brena se vrlo brzo adaptirala na promenu, pa shodno tome perike i dan danas nosi, kako se spekuliše.

- Brena ne skida perike sa glave, pa čak ne ide ni do prodavnice ako na glavu ne stavi neku od desetine koje sada ima. Toliko se izveštila da ih nosi i kada putuje van zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovoljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, sa minimalnim brojem češljića, pa Brena nema osećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popustom, ona za perike nije žalila para. Svesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 evra - završava izvor blizak divi "Grand produkcije", prenosi "Hello" .

Komentari (1)

Loading
Gordana

08:26 05.12.2021

Potpuno je prirodno stariti. Potpuno je prirodno da zena takvog izgleda ima problem da se polako oprasta od svog savrsenog fizickog izgleda.Ali ako se osvrne iza sebe(i svi Vi) i zagleda se sto je stvorila,mislim da ima mnogo razloga da sa dostojanstvom prihvata svoje fizicko mjenjanje.Nisam fan,i nije potrebno da budem,zena je institucija!