Celebrity News

ŠTA SE DESILO? Fotografija supruge Čede Jovanovića zbog koje bruji internet

Supruga Čede Jovanovića, Jelena Jovanović direktorka je svoje firme i majka četvoro divne dece. Obaveze oko posla i porodice ona odlično već 18 godina vešto usklađuje, a uprkos brojnim zaduženjima stiže da se posveti sebi i održava prirodno lep izgled, što Čeda, kada god supruginu sliku objavi na društvenim mrežama, ističe u prvi plan.

ŠTA SE DESILO? Fotografija supruge Čede Jovanovića zbog koje bruji internet

Čeda doduše ne propušta ni da napomene koliko suprugu voli, a citati i pesme koje joj svakodnevno posvećuje teraju suze na oči. Javno izražavanje emocija postalo je sastavni deo ponašanja poznatog funkcionera, koji je nedavno ponovo uzburkao javnost postavivši novu supruginu sliku na profil uz reči omiljene pesme:

- Zato što sam još uvek zaljubljen u tebe, želim da te gledam kako ponovo plešeš i ponovo i ponovo….

Pročitajte: Recept za porodičnu harmoniju: Zavirite u kuhinju Jelene i Čede Jovanovića u kojoj se prave najbolji burgeri

Instagram

 

Dok su se pojedini zadržali na romantičnim  Čedinim stihovima, mnogi su više pažnje posvetili Jeleninom izgledu, koji je čini se s godinama sve bolji.

Instagram

 

Supruga Čede Jovanovića kao da ima fotmulu za mladolikost. Mada je u petoj deceniji i uskoro će zagaziti u šestu može po izgledu da parira najstarijoj ćerki Jani Hart. Osmeh je uvek prisutan na njenom licu, zbog čega se vrlo lako može zaključiti da se njena unutrašnja lepota manifestuje spolja, a posledica je lagodnog života koji ima kraj političara.

- Koliko sam srećan što život provodim sa njom. Još me iznenađuje i inspiriše, čini boljom osobom. Još je predmet mojih želja i tajna mog postojanja. Volim je neopisivo ludo i mnogo - rekao je ranije Jovanović.

 

Komentari (0)

Loading