Celebrity News

Slučajno uhvaćen trenutak sve pokazao: Fotografija otkriva kakav je zaista brak Dragana i Maje Bjelogrlić

Brak Dragana i Maje Bjelogrlić jedan je od onih o kojima domaća javnost zna baš malo. O svojoj porodici i intimi, Bjela retko govori, a kada ipak priča o Maji, govori samo najlepše reči. Svako njihovo zajedničko pojavljivanje izaziva divljenje, jer važe za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene, pa ipak, malo je onih trenutaka koji o ovom braku otkrivaju nešto više.

Slučajno uhvaćen trenutak sve pokazao: Fotografija otkriva kakav je zaista brak Dragana i Maje Bjelogrlić

Upravo takav trenutak, slučajno je uhvatio objektiv našeg fotografa na proslavi povodom milion gledalaca,  filma "Toma", koji je definitivno obeležio 2021. godinu.

Čitava postavka i tim koji je radio na filmu okupili su se u "Kinoteci", a Dragan Bjelogrlić, koji je sa Željkom Joksimovićem bio idejni tvorac ovog projekta, pojavio se u pratnji supruge Maje i ćerke Mie, koje su mu pružile beskrajnu podršku i sa osmehom na licu slavile njegov uspeh.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić EKSKLUZIVNO - Moja žena Maja i ja smo GLUMILI DA SMO ZALJUBLJENI PAR!

Boško Karanović

 

Baš to je mnogo puta o svojoj ženi Bjela rekao, da je ona njegova najveća životna podrška i najveći dar.

Međutim, osim te ljubavi, poštovanja i podrške, naša kamera otkrila je i da su Bjela i Maja zaljubljeni kao prvog dana. Naime, bračni par Bjelogrlić razmenjivao je nežnosti, a ponosna supruga sa lica nije skidala osmeh dok je sa ponosom grlila svog muža.

Boško Karanović

 

Brak Dragana i Maje Bjelogrlić traje već dve i po decenije, a njih dvoje još uvek gaje podjednako intezivne emocije, kao prvog dana ljubavi, čime su mnogim bračnim parovima dali dobar primer kako se brak neguje.

Komentari (0)

Loading