Celebrity News

Željku i Jovani POPUSTILE KOČNICE! Pogledajte kako su se ponašali sinoć na žurki KAD SU MISLILI DA IH NIKO NE SNIMA (FOTO)

Jovana i Željko Joksimović zablistali su sinoć na crvenom tepihu na proslavi povodom milion gledalaca filma "Toma". Oboje ponosni na projekat na kome je radio tim vrhunskih stručnjaka, sa lica nisu skidali osmehe. Ipak, u jednom trenutku zaboravili su na kamere...

Željku i Jovani POPUSTILE KOČNICE! Pogledajte kako su se ponašali sinoć na žurki KAD SU MISLILI DA IH NIKO NE SNIMA (FOTO)

Jovana i Željko Joksimović važe za jedan od najuspešnijih parova domaće javne scene. Uvek profesionalni i na visini zadatka njih dvoje se trude da u javnosti pokažu samo onoliko, koliko i sami žele da se o njihovom odnosu zna.

Ipak, sinoć su, zaneseni uspehom filma, na kome su radili posvećeno, u momentu zaboravili na kamere i pokazali kakav je zaista njihov odnos.

Pročitajte: Željko i Jovana beskrajno ponosni - Prva fotografija bliznakinja Ane i Srne će vas raznežiti

Boško Karanović

 

Jovana i Željko razmenjivali su nežnosti, emocije i iskrene osmehe, a sve to zabeležili su prisutni fotografi, zbog čega je bračni par Joksimović danas jedna od glavnih tema u medijima.

Naime, sada je jasno da se iza formalnog i suzdržanog para kriju emocije, koje su jake kao prvog dana, a da Jovana i Željko Joksimović nikada nisu bili srećniji.

Pročitajte: Dva venčanja i jedna NEPRIJATNA situacija - Zavirite na svadbeno veselje Željka i Jovane Joksimović (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading