Celebrity News

Potpuno je drugačija od Ane: Nikola Rađen PRVI PUT U JAVNOSTI sa novom devojkom Milicom, svi primećuju JEDNO (FOTO)

Nikola Rađen i Milica Ristić prvi put zajedno u javnosti pojavili su se nakon godinu dana zabavljanja. Par je došao na reviju Bate Spasojevića, a prisutni nisu mogli da odvoje pogled od njih.

Potpuno je drugačija od Ane: Nikola Rađen PRVI PUT U JAVNOSTI sa novom devojkom Milicom, svi primećuju JEDNO (FOTO)

Prošlo je već godinu dana od kada je u domaćim medijima poput bombe odjeknula vest da Nikola Rađen ponovo ljubi pevačicu. Ovoga puta njegov izbor je atraktivna crnka, a uprkos tome što su mnogi verovali da je reč o prolaznoj romansi sa mlađom Milicom, njih dvoje demantovali su sva nagađanja i još uvek uživaju u skladnoj vezi.

Ipak, kako bi taj sklad ostao nenarušen odlučili su da se klone javnih mesta i svoju ljubav sačuvaju samo za sebe. Međutim, posle godinu dana medijske ilegale došao je trenutak da njihova ljubav ugleda "svetlost dana", pa su se prvi put pojavili zajedno u javnosti na reviji Bate Spasojevića.

Pročitajte: KONAČNO - Ana Kokić prokomentarisala novu devojku Nikole Rađena

Boško Karanović

 

Nikola Rađen i Milica Ristić prvi put zajedno u javnosti izgledali su skladno, lepo i privukli su veliku pažnju prisutnih. 

Posebno je Nikolino ophođenje prema Milici bilo vredno divljenja. Naime, on se potrudio da prema svojoj izabranici bude pravi džentlmen, poklonio joj je svu pažnju, pomogao da se obuče i bio joj sve vreme na usluzi.

Pročitajte: To je ljubav, to se voli - Nikola Rađen i Milica Ristić konačno javno pokazali emocije (foto)

Boško Karanović

 

 

Odnos Nikole Rađena i Milice Ristić zasigurno je ozbiljan, a pevačica pored voljenog izgleda nikad bolje.

Komentari (0)

Loading