Celebrity News

PO PRVI PUT! Zavirite u dom Bogdane i Veljka Ražnatovića: Praznična bajka za malog Željka (VIDEO)

Dom Bogdane i Veljka Ražnatovića u Titelu skrovito je mesto, na kome je bračni pronašao mir i utočište od budnog oka javnosti. U želji da njihov prvenac odrasta kao svako dete, u miru i tišini, Bogdana i Veljko odlučili su se za život u medijskoj ilegali, a mnogi su se pitali kako izgleda život iza zatvorenih vrata porodične kuće.

PO PRVI PUT! Zavirite u dom Bogdane i Veljka Ražnatovića: Praznična bajka za malog Željka (VIDEO)

Iako se Bogdana i Veljko trude da svoju privatnost sačuvaju samo za sebe, mnogi fanovi njihove ljubavi prate gotovo svaku njihovu objavu na društvenim mrežama, pa im tako nije promakao ni "Instagram" stori na kome se do detalja vidi kako je uređen dom Bogdane i Veljka Ražnatovića.

youtube printscreen

 

Naime, snimak u kome mali Željko igra u prostranom dnevnom boravku otkrio je da su se ponosni roditelji već potrudili da za njega prirede pravu prazničnu bajku.

Dom Bogdane i Veljka Ražnatovića - Praznična euforija 

Jelka je već tu, kao i brojni ukrasi i figure u prazničnom duhu, u kome mališan uživa ne skidajući osmeh sa lica.

Prostrani dnevni boravak ukrašen je luksuznim belim nameštajem, dok su zidovi braon boje što daje savršeni kontrast. Sve je moderno uređeno, a u centru dnevne sobe, u kojoj se Bogdana i Veljko najčešće druže sa prijateljima i porodicom nalazi se vliki televizor, na kome Željko gleda crtaće.

 

Komentari (0)

Loading