Celebrity News

I posle razvoda bio je uz nju: Ovo je bivši muž i najbolji prijatelj Ivane Peters (FOTO)

Bivši muž Ivane Peters postao je njen veliki prijatelj...

I posle razvoda bio je uz nju: Ovo je bivši muž i najbolji prijatelj Ivane Peters (FOTO)

Instagram

Bivši muž Ivane Peters, Aleksandar, bio je njena velika ljubav. Nekadašnji član benda "Sanšajn" i uspešni poslovni čovek, Aleksandar Peters u brak su, iz velike ljubavi stupili 2005. godine, a nedugo nakon rođenja ćerke Sare, svoju su ljubav okončali razvodom.

Međutim, Ivana i Aleksandar zbog svoje ćerke ostali su prijatelji i nakon razvoda i svojim odnosom mnogima su dali dobar primer.

Pročitajte: 13 godina od razvoda Ivana Peters prvi put o ljubavi - Nisam usamljena!

 

 

Ivana nikada nije krila da je Aleksandar bio pored nje i tokom zdravstvenih problema koje je imala, zbog čega će on biti njen prijatelj do kraja života.

— Dok sam bila bolesna pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: "Mama, da li ste ti i tata okej", mogu jedino da joj odgovorim: "Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji". To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža — istakla je ona za "Hello" pre nekoliko godina.

Komentari (1)

Loading
Šomi

09:47 12.12.2021

Ne kontam ,danas su ,,svi, prijatelji nakon razvoda ,što bi rekli ako hoćeš da imaš prijatelja ,,udji ,, u brak pa se ,,razvedi,, ....simpatično ....koliko treba novaca za svadbu i za razvod u prosjeku ili koliko treba novaca da ,,stekneš,, pravog prijatelja !!!!!!!??????