Celebrity News

Četiri meseca od rođenja male Anke nešto se promenilo: Šta se desilo između Nevene Božović i njenog supruga?

Muž Nevene Božović dugo nije viđen pored ćerke i supruge, svi se pitaju šta se dešava iza zatvorenih vrata?

Četiri meseca od rođenja male Anke nešto se promenilo: Šta se desilo između Nevene Božović i njenog supruga?

Otkad se krajem avgusta u dom porodice Ivanović uselila mala Anka, nije bilo sumnje da među supružnicima vlada idila. Međutim, kako na društvenim mrežama u poslednje vreme imamo priliku da vidimo samo srećnu mamu u društvu svoje devojčice, mnogi su se zapitali gde je nestao muž Nevene Božović.

Naime, sumnje su se dodatno pojačale, kada je Nevena, koja sa suprugom već više od dve godine živi u Budvi, sve više vremena počela da provodi u Beogradu.

Pročitajte: SVI SU OSTALI U ČUDU - Nevena Bozović prvi put u javnosti sa mužem Nikolom i to samo dve nedelje posle porođaja (FOTO)

Instagram

 

Šta se to dešava iza zatvorenih vrata porodice Ivanović mnoge je zanimalo. Međutim, odgovor je više nego jednostavan. Muž Nevene Božović, Nikola, uspešan je pilot, koji zbog prirode svog posla često nije tu. S druge strane, Nevenina sestra Jelena živi u Beogradu i može da joj pomogne oko Anke, sada kada je pevačica donela odluku da ponovo uđe u studio i nastavi rad na novim pesmama.

Kad god ima priliku i nije na putu, Nikola vreme provodi s najvažnijim ženama u životu, Nevenom i Ankom, koje su njegova najveća radost, a da li to vreme provode u Budvi ili Beogradu, bračnom paru Ivanović sasvim je svejedno.

 

Komentari (0)

Loading