Celebrity News

Olivera Balašević zbunila Đoletovu publiku

Odluka Olivere Balašević razbesnela publiku njenog preminulog supruga...

Olivera Balašević zbunila Đoletovu publiku

Olivera Balašević već skoro godinu dana ne prestaje da iznenađuje brojne fanove njenog pokojnog supruga Đoleta. Naime, svi koji su čvrsto verovali u idiličnu ljubavnu priču koju su živeli Olivera i Đole, sada su potpuno zbunjeni odlukama koje Olja donosi.

Odluka Olivere Balašević da na "Youtube-u" zabrani sve emisije posvećene njenom suprugu bila je samo početak, a zatim su neočekivani postupci počeli da se nižu.

Pročitajte: Desila se neželjena beba: Potresna ispovest Olivere Balašević će vas rasplakati!

Olja je ponovo iznenadila fanove, kada je na koricama svoje knjige pored prezimena Balašević dodala i svoje devojačko prezime Savić. Iako je tu odluku objasnila, jer je roman posvetila svojoj majci, koja je takođe nosila prezime Savić, nije uspela da primiri haos koji je izazvala, a onda je usledio još veći šok.

Naime, sada je supruga Đoleta Balaševića odlučila da sa svog "Intagram" naloga obriše sve fotografije sa Đoletom. 

Pročitajte: Nismo se nadali! Fotografija otkrila istinu o odnosu Olivere Balašević i njene snaje Nikoline

 

Fanovi Đoleta Balaševića ovo su burno prihvatili, dok je bilo i onih koji su u ovom postupku videli njen način da preboli gubitak. Šta se krije iza odluke koja je šokirala javnost, pokazaće vreme, ili će Olivera ponovo dati javno objašnjenje svojim pratiocima, kao što je to činila uvek do sada.

Komentari (4)

Loading
Ex faca

19:03 13.12.2021

Ako je cilj da dobiješ pažnju i sve moguće tantijeme na prezime, onda imaš negativno brojanje. Ima nas koji smo voleli Đoleta do imbecilnosti i ne pokušavaj da to pomutiš

Tijana

19:15 13.12.2021

Na sve nacine pokusava da intrigira javnost, ali avaj! Sta je ona bez Djoleta?!