Celebrity News

Reči Anastasije Ražnatović zakucale Srbiju ispred malih ekrana: Kada ti neko udari na majku, a ona je sve što imaš...

Ispovest Anastasije Ražnatović potresla je domaću javnost, a mlada pevačica prvi put je iskreno govorila o najtežem životnom razdoblju.

Reči Anastasije Ražnatović zakucale Srbiju ispred malih ekrana: Kada ti neko udari na majku, a ona je sve što imaš...

Ispovest Anastasije Ražnatović u emisji Milana Kalinića, "Preživeli", u mnogima je sinoć izazvala burne emocije. To nije bila samo ispovest ćerke Svetlane Cece Ražnatović, već ispovest jedne devojčice koja je godinama trpela udare na svoju porodicu.

Najveći udar na nju i njenog brata, koji su ostali bez oca, bio je medijski udar na Svetlanu Cecu Ražnatović u trenutku kada je nosila nanogicu. U tom periodu Anastasija je bila devojčica, a u štoli su neprekidno pričali o njenoj majci.

- Sećam se školskih dana, tada kada je mama bila kod kuće s nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo nad decom... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala - započela je Anastasija, a onda se prisetila:

Televizija K1

 

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš... - iskrena je bila Anastasija, koja je otkrila da je Ceca nju i Veljka ubrzo nakon toga sklonila na Kipar.

Ispovest Anastasije Ražnatović - Tada nisam razumela šta joj se dešava

Ćerka Svetlane Ražnatović sada otkriva koliko joj je teško bilo da shvati šta se zaista dešava u trenutku kada je njena majka bila u zatvoru:

- Sećam se toga kao da je mama procenila da smo mi mladi i da ne bismo razumeli. Ona je rekla da ide u Ameriku na turneju, a mi smo bili kod babe i dede u Žitorađi. Ona je tada bila u zatvoru. Ja sam se za svoj rođendan naljutila jer nije došla iz Amerike, ni ona ni tetka, a bile su zajedno u zatvoru. Znam da sam čula nešto čudno u njenom glasu, rekla sam joj: 'Ako ti ne možeš, što bar tetka ne dođe, niko neće da mi dođe na rođendan', ona je tada počela da plače na slušalicu. Meni ništa nije bilo jasno - rekla je i dodala da su ona i Veljko tek dve godine nakon Cecinog hapšenja saznali istinu:

Pročitajte: Anastasija Ražnatović OTKRIVA - Preseljenje sa Đorđem nikada neće biti potpuno!

 

 

- Deca su me pitala: 'Gde ti je mama? Mama ti je u zatvoru piše u svim novinama', ja sam govorila da novine lažu i da mi je mama u Americi i sve vreme je bila ta priča. Kada je izašla smo je pitali, nakon dve godine nam je sve rekla. Sećam se da mi je bilo neverovatno... Kad pogledaš od malena ti pričaju da samo zlikovci idu u zatvor, a sa druge strane gledaš svoje roditelje kao nešto najčistije na svetu, a kad si tako mali, a neko ti spoji ta dva, ti si zbunjen... Ne osuđujem je ni za šta, ni za to što je tada rekla da je u Americi, to moj maleni mozak ne bi shvatio. Dosta smo pričale, lepo je ona to meni posložila u glavi, sve mi je u sitna crvca objasnila, pa sam s godinama skopčala kako i šta - otkrila je Anastasija, koja je sazrevajući sve više imala razumevanja za svoju majku, kojoj je danas najbolji prijatelj.

 

Komentari (0)

Loading