Celebrity News

Na stolu se vidi snimak ultrazvuka! Sloboda Mićalović se oglasila iz ginekološke ordinacije, fanovi USHIĆENO ČESTITAJU (FOTO)

Trudna Sloboda Mićalović - najnovije su spekulacije nakon glumičinog poslednjeg poteza

Na stolu se vidi snimak ultrazvuka! Sloboda Mićalović se oglasila iz ginekološke ordinacije, fanovi USHIĆENO ČESTITAJU (FOTO)

Trudna Sloboda Mićalović, nagađaju mnogi sa društvenih mreža, a čini se da je glumica dodatno podgrejala govorkanja svojim oglašavanjem na „Instagramu” .

Trudna Sloboda Mićalović? Spekuliše se na društvenim mrežama

Supruga Vojina Ćetkovića sa glumcem ima dve ćerke Veru i Milu, koje je tek nedavno javnost imala prilike da upozna. Budući da su Sloboda i Vojin vrlo posvećeni roditelji koji svojim ćerkama žele da pruže sve najbolje i vaspitavaju ih u skladu s tradicionalnim vrednostima, mnogi su pomislili, kada je glumica objavila na svom profilu na društvenim mrežama da je u poseti ginekologu, da će porodica postati bogatija za još jednog člana.

Pročitajte: ŠTA SE DESILO? Sloboda NIJE PODRŽALA sestru Draganu u NAJVAŽNIJEM trenutku, svi pričaju da su im odnosi OZBILJNO NARUŠENI!

Instagram screenshot

 

Ipak, potvrde ovih navoda još ne postoje, a s obzirom na to da je na fotografiji koju je objavila glumica slikan njen izabrani lekar uz reči: „Kum, drug, doktor”, vrlo je izvesno da je u pitanju samo rutinska kontrola ili čak poseta prijateljske prirode.

Pročitajte: Čeznem za ljubavlju - Reči Slobode Mićalović UZBURKALE javnost, ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA?

Instagram screenshot

 

Poznato je da Sloboda žudi za velikom porodicom, što je i rekla za domaće medije svojevremeno, pre nego što je bila u blagoslovenom stanju.

– Prva privatna želja, za koju je došlo vreme, jeste da imam veću porodicu, da rađam decu! Volela bih da imam mnogo dece, ali mislim da će troje biti taman. Ja sam pre svega žena pa tek onda glumica – rekla je Sloboda ranije, prenose domaći mediji.

Uzimajući u obzir ovu izjavu, stiče se utisak da su joj se želje ostvarile delimično, a da li je u planu još jedno dete, ostaje vreme da pokaže.

Komentari (0)

Loading