Celebrity News

Kraj NJE ne skida osmeh sa lica: U društvu koje popularne mlade glumice uživa Zdravko Čolić (FOTO)

Ljubav Zdravko Čolić nikada nije shvatao olako. Mada se tokom 50 godina duge karijere često nalazio u društvu lepotica, slavni muzičar uspeo je da odoli svakoj od njih, a njegovo neosvojivo srce mnogo kasnije uspela je da zarobi Aleksandra Simić sa kojom danas ima dve ćerke Unu i Laru.

Kraj NJE ne skida osmeh sa lica: U društvu koje popularne mlade glumice uživa Zdravko Čolić (FOTO)

Mnogo puta je u svojim pesmama ljubav Zdravko Čolić opevao, ipak kada je trebalo o svom ličnom iskustvu na tu temu da govori, vrlo vešto je to u razgovoru sa medijima izbegavao. Kako ne bi došlo do spekulacija i neistina u novinama, koje bi povredile njegove najmilije, Zdravko je izbegavao da javno bude čak i u blizini poznatih dama, ipak nedavno je napravio izuzetak. Muzičar, koji je pre dve i po godine održao čak 6 koncerata u Štark Areni u Beogradu, početkom nedelje pevao je u Zirihu, a nakon nastupa našao se u društvu mlade glumice Tijane Marković.

Pročitajte: Komšije legendarnog Čole otkrivaju kakav je prema ženama kada se ugase kamere

Instagram

 

Dramska umetnica i muzičar znaju se već neko vreme, a upoznali su se preko Tijaninog momka koji godinama u Švajcarskoj živi i radi i Čolin je odličan prijatelj. Slavnom pevaču i Markovićeva je vremenom postala bliska drugarica, te joj se nakon spektakularnog nastupa rado prepustio.

Pročitajte: Ljubav Zdravko Čolić poklanja svima, a pogledajte kako izgleda luksuzna vila u kojoj slavni pevač živi sa porodicom i gosti svoje prijatelje (FOTO)

Instagram

 

Muzičar i talentovana glumica, koju je publika zapazila u serijama "Grupa" i "Porodica", nakon izvanrednog pevačkog bloka otišli su prvo na večeru. Tamo su uživali u najboljim francuskim specijalitetima i vinima, a zatim su se, u društvu Tijaninog momka, koji je druženje zabeležio fotoaparatom, prošetali po gradu. Neosporno je da Čolić voli da je okružen mladim umetnicama, a zbog Markovićeve i očigledno prijatnog razgovora sa njom čitave večeri nije skidao osmeh sa lica.

Pročitajte: Poštovanje i ljubav Zdravko Čolić oseća prema koleginicama umetnica, čemu svedoči njegovo pojavljivanje u novom spotu Nevene Božović (video)

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading