Celebrity News

Kakva je svekrva Indira Radić? Svi detalji odnosa sa snajom Ruskinjom, a tek da vidite kako ona izgleda (FOTO)

Snaja Insire Radić osvojila je Severina, a da li je isto uspela i sa svekrvom?

Kakva je svekrva Indira Radić? Svi detalji odnosa sa snajom Ruskinjom, a tek da vidite kako ona izgleda (FOTO)

Indira Radić u svome sinu Severinu oduvek je videla centar sveta, baš zato njegova odluka da se oženi i otpočne samostalan život za nju je predstavljala veliki udarac. Svekvra je postala pre sedam godina, a za to vreme izabranicu svog sina, lepu Ruskinju Elinu upoznala je i zavolela kao ćerku koju je oduvek želela, ali je nikada nije imala.

Jednom prilikom za domaće medije otkrila je kako je izgledao početak ljubavne priče  njenog sina i snaje Eline:

Pročitajte: Glumačka diva, brižna majka i još brižnija ćerka, a kakva je svekrva Tanja Bošković?

Andreja Damnjanović

 

- Severin je otišao na more u Tursku sa svojim najboljim drugom. Kad se vratio, ništa mi nije ispričao, ali te večeri sedeli smo na terasi, bilo je lepo letnje vreme, i ja čujem kako zvoni fiksni telefon. On je u tom trenutku bio u kupatilu, a mene niko nikad ne zove na fiksni, pa se javila sekretarica. Čujem ženski glas koji priča na engleskom. To mi je delovalo važno pa sam podigla slušalicu. Od svega što je pričala razumela sam Severin, i shvatila da je za njega. Kažem samo malo i dodam mu bežični telefon da se javi. Kad je završio, pitam ga ko je, a on mi kaže da je upoznao jednu devojku na moru. Počne da mi priča kako je slatka i lepa, da mu se dopala na prvi pogled. Pitala sam ga da li mogu da je vidim – ma nipošto. Prošlo je posle toga četiri ili pet dana, a on će meni: Idem ja do Moskve. Prvo sam mislila da ide u hotel Moskvu na Terazijama i pitam ga šta će tamo, ko danas tamo izlazi uveče? Ne, mama, ja idem u Rusiju, kaže mi on. I tu nastaje šok. Počela sam da mu pričam kako tamo postoji mafija koja trguje ljudskim organima, brinula sam, kao i svaka majka, ali on je insistirao. Otišao je na tri dana da vidi Elinu. Kad se vratio, njih dvoje bili su stalno na Skajpu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da to jeste ljubav. Međutim, svaki put kad bih se ja ukrcala na avion za vikend da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah posle toga odleteo za Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne bih saznala. Ali, u jednom trenutku primetila sam da su prekinuli. Ne znam šta se dešavalo, ali videla sam da ne komuniciraju. Kad bih ga pitala šta se desilo, samo mi je odgovarao da to nije moja stvar. I to je trajalo do trenutka kad je došao i rekao da se ženi - ispričala je pevačica.

Snaja Indire Radić postala je ćerka koju je pevačica uvek priželjkivala

Njen sin tada je otkrio da je majku sa izabranicom upoznao tek kada je shvatio da će je oženiti:

- Rešio sam da je upoznam sa Elinom u onom momentu kad sam shvatio da nas dvoje planiramo zajedničku budućnost. Dotad je nisam opterećivao, ali kad je došlo do toga da ozbiljno želimo da živimo zajedno, rekao sam majci: E, sad ćeš nekog da upoznaš. 

Snaja Indire Radić, kako kaže pevačica, mnogo podseća na nju iz mlađih dana, pa je Severin potvrdio ono pravilo da sinovi žene biraju po ugledu na svoje majke:

Pročitajte: Da li je zaista sve idilično? Danas su ujedinjene u bolu, a evo kako se STVARNO slažu snaje Marinka i Slavice Rokvić (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Uvek sam maštala da pored Severina imam i ćerku, i evo nje, s tom kosom kao ja kad sam bila devojka, s tim krupnim očima, energična... Ona u potpunosti ima moj temperament - rekla je tada.

Snaja Indire Radić, takođe je otkrila da se pored nje oseća kao pored svoje mame:

- I jeste i nije. Drugačije je kad živiš sa osobom koja je javna ličnost, a i njen sin je u medijima. S druge strane, porodični život za nju je prioritet i ona ga brižljivo čuva, a takav je i Severin. Zbog toga nemam osećaj da je pored mene zvezda, već mama. Tako je bilo na početku i tako je ostalo. Istina je da sam se pomalo upoznala sa tim svetom muzičara, to je zanimljivo za mene. Ljudi su različiti, ali u većini slučajeva sviđa mi se njihova energija.

Komentari (0)

Loading