Celebrity News

Zavirite u ljubavno gnezdo Isidore Simijonović i Vuka Velebita: Svedene boje i nameštaj po ukusu zaljubljenog para će vas oduševiti (FOTO)

Dom Isidore Simijonović i Vuka Velebita smešten je u srcu Vračara

Zavirite u ljubavno gnezdo Isidore Simijonović i Vuka Velebita: Svedene boje i nameštaj po ukusu zaljubljenog para će vas oduševiti (FOTO)

Među stanovima i kućama javnih ličnosti, za koje su pojedini od njih umeli da izdvoje i po nekoliko miliona evra, izdvojio se dom Isidore Simijonović i Vuka Velebita, najviše zbog svoje jednostavnosti i svedenih boja, ali i praktičnog rasporeda. 

Pročitajte: Isidora Simijonović i Vuk Velebit otkrivaju: Spremni smo za sledeći korak u vezi!

Instagram

 

Politikolog, glumica i njen pas Dante već nekoliko meseci lagodno žive u ušuškanom potkrovlju u srcu Vračara, gde je prvo nekoliko godina boravio sam Vuk, a lagano vremenom svoje stvari, na njegov zahtev, uselila je i Isidora.

Pročitajte: Dom Isidore Simijonović i Vuka Velebita - mesto gde glumica sakuplja uspomene

Instagram

 

Par uživa u zajedničkom životu, a u šali Isidora ume da kaže da je u Velebitov stan prvo uselila Dantea, a kada se on privikao i ona se pridružila. Dramska umetnica i politički kritičar upoznali su se preko zajedničke drugarice glumice Ive Ilinčić, a već nakon prvog odlaska na piće postali su nerazdvojni. Slažu se po pitanju gotovo svih životnih pitanja, retko kada se svađaju, a i poslove oko domaćinstva lako su podelili.

Pročitajte: Dom Isidore Simijonović i Vuka Velebita, mesto u kom se govori biranim rečima 

 

Komentari (0)

Loading