Celebrity News

Sve je bilo savršeno DO JEDNOG TRENUTKA! Pogledajte ekskluzivne privatne fotografije sa venčanja Kristine Bekvalac, OVAJ DETALJ bode oči

Prvo venčanje Kristine Bekvalac i Iva Martinovića ostalo je zauvek u pamćenju zvanica zaljubljenog para, koji se nekoliko godina kasnije razveo, pa ponovo venčao i opet rastao.

Sve je bilo savršeno DO JEDNOG TRENUTKA! Pogledajte ekskluzivne privatne fotografije sa venčanja Kristine Bekvalac, OVAJ DETALJ bode oči

Dugo će se po mnogo čemu pamtiti prvo venčanje Kristine Bekvalac i Iva Martinovića, organizovano, po želji mladenaca, na Salašu 137 u blizini Novog Sada. Šarmantna lepotica i njen suprug veselje su pripremali za svega nedelju dana, a blažena nevesta za najsvečaniji trenutak izabrala je dugačku belu venčanicu čuvene kreatorke Vere Vang preko koje je odenula sivi džemper, odlično ukombinovan uz baletanke u istoj boji, ali i uz mladoženjino odelo i prsluk.

- Bezrezervnu pomoć prilikom organizacije Ivu i meni pružila je moja kuma Ivana Rabrenović. Pre nego što smo se bacili na posao, podelili smo obaveze, tako da je svako precizno znao svoja zaduženja. Trudili smo se da svakog dana ispunimo bar jedan zadatak, pa nije bilo mesta panici koja je uglavnom prisutna u takvim situacijama – kazala je par dana nakon svadbe, te 2008. godine Kristina.

Pročitajte: Potpuno drugačije slavlje Kristine Bekvalac: Radost je neizmerna, a povod je on! (foto)

Privatna Arhiva

 

Intimno venčanje, kojem je prisustvovalo oko osamdeset zvanica, među kojima i najbliži prijatelji i rodbina bračnog para, izgledalo je kao u najlepšim romanima. Kristinu je najpre otac Dragoljub doveo do improvizovanog oltara na travnjaku salaša gde su se ona i njen izabranik upisali u knjigu matičara, a potom su sa gostima u restoranu slavili do kasnih večernjih sati.

- Nažalost, venčala sam se bez bidermajera, jer moja kuma Ivana u trenutku kada je trebalo da izgovorimo sudbonosno da nije mogla da se seti gde ga je ostavila. Kada smo se konačno setili gde je, ipak sam, kako običaji nalažu, bacila buket koji je uhvatila  frizerka Jelena Jovanović Srna. Doduše, imala sam želju da bidermajer bacim Ivani, ali on je Srnu pogodio u glavu.

Pročitajte: Prvo venčanje Kristine Bekvalac i Iva Martinovića proteklo je u sreći, brak se, nažalost, i prvi i drugi put završio krahom: Nismo se snašli

Privatna Arhiva

 

Na prvoj svadbi sestre pop zvezde Nataše Bekvalac svirala se uglavnom strana pop muzika i domaći evergrin.

- Izbor benda prepustila sam suprugu, a dogovorili smo se da se ne sviraju klasične svadbarske pesme, već da muzika bude odlična za đuskanje. Zato sam se ubrzo posle venčanja presvukla u kratku belu haljinu u kojoj sam nesmetano mogla da igram. Inače, moja garderoba bila je iz modnog studija Prostor, a iako sam po zanimanju stilista, moj muž je sam birao svoj stajling. Pošto je on po struci industrijski dizajner, zagleda svaki štep na odeći, pa nisam imala živaca da s njim obilazim butike, ali bila sam zadovoljna njegovim stajlingom.

Pročitajte: PRVO OGLAŠAVANJE Kristine Bekvalac nakon što se drugi put razvela od supruga Iva (FOTO)

Privatna Arhiva

 

 

Prvo venčanje Kristine Bekvalac i Iva Martinovića bilo je posebno zbog jednog gosta

Posebno mesto u najsvečanijem danu Bekvalčeve zauzimali su i njeni roditelji Mira i Dragoljub, starija sestra Dragana sa ćerkama, ali i slavna sestra Nataša Bekvalac i njen muž, vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je prvi put nakon saobraćajne nesreće prisustvovao veselju.

- Nikada ne bi oprostila Dači da nije došao na tako važnu ceremoniju u mom životu, jer otkako se oženio sa Natašom, na njega gledam kao na brata. Čak sam planirala da me on odvede do oltara, pošto je moj tata trebalo da završava neke obaveze u vreme venčanja. Mnogi gosti koji poznaju mog zeta, oduševili su se što ga vide, ali nisu mu dosađivali kako bi mogao da se opusti i lepo provede. Njihova preslatka jednoipogodišnja ćerka Hana bila je zvezda večeri i sve vreme je s nama đuskala na podijumu. Nažalost, Nataša i Daca sa Hanom nisu mogli da ostanu dugo, jer su već sutradan otputovali u Pariz gde se Danilo trenutno leči - ispričala je pre 13 godina Kristina, koja se nažalost od Iva po drugi put ove godine razvela, ali zbog dece ostala u dobrim odnosima.

Komentari (0)

Loading