Celebrity News

Da li liči na njega: Ovo je OTAC Cece Ražnatović, a iznenadićete se kad čujete čime se bavi i po čemu je još poznat (FOTO)

Otac Svetlane Cece Ražnatović je njena najveća podrška

Da li liči na njega: Ovo je OTAC Cece Ražnatović, a iznenadićete se kad čujete čime se bavi i po čemu je još poznat (FOTO)

Otac Svetlane Cece Ražnatović bezusnovno je pružao podršku ćerki i njenoj sestri Lidiji tokom njihovog odrastanja, a i dan danas pevačica ga prilikom svake velike životne odluke konsultuje i vrednuje njegov sud.

Otac Svetlane Cece Ražnatović je njena najveća podrška

Slobodan Veličković odlučio je da se ne eksponira u medijima, kao ni Svetlanina majka Mira, ali su za ćerku uvek tu, a ona ne želi da krije snežne emocije koje gaji prema njima, već im ponekad uputi lepe reči javno, na društvenim mrežama.

Takođe, poznato je da je Cecin otac po struci mašinbravar i da je bio trgovac, dok je majka Mira bila seoska učiteljica. Osim toga, kako su mediji preneli 2014. godine, on se našao na vlasti u rodnom mestu, kao zamenik predsednika skupštine Žitorađe.

Pročitajte: DUGO SMO ČEKALI! Bogdana i Veljko podelili najlepše vesti, čestitke se samo nižu

Mirko Tabašević

 

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, prenosi “Republika” .

Inače, kako je jednom Ceca istakla, roditelji su joj bili jako strogi tokom njenog odrastanja.

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” - govorila je Svetlana, prenosi pomenuti medij.

Inače, Svetlana Ražanotivć prošla je pravu agoniju kad joj je otac Slobodan letos završio u bolnici zbog bolova u stomaku i bio zadržan u Urgentnom centru.

Komentari (0)

Loading