Celebrity News

Udata je i o tome se ne priča! OTKRIVAMO koja poznata pevačica je bila velika ljubav Saše Popovića, a nisu ni Suzana ni Zlata (FOTO)

Prva ljubav Saše Popovića je bila ova poznata pevačica...

Udata je i o tome se ne priča! OTKRIVAMO koja poznata pevačica je bila velika ljubav Saše Popovića, a nisu ni Suzana ni Zlata (FOTO)

Da je Saša Popović bio najveći zavodnik na estradi, pre nego što se skrasio pored supruge Suzane Jovanović, javnosti je dobro poznato. Međutim, malo ko zna da njegova prva ljubav nije bila Zlata Petrović, sa kojom je pre Suzane bio u romansi, već ova poznata pevačica.

Naime, tokom nedavnog gostovanja na televiziji, pevačica Biljana Jevtić, koja je 35 godina u skladnom braku sa kolegom Acom Ilićem, otkrila je da je ona bila prva ljubav Saše Popovića.

Pročitajte: Sada je jasno kakav je njihov brak - Evo zašto svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Ace Ilića i Biljane Jevtić (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Jeste, on je mene video na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu on je zapamtio te bele čizmice što sam nosila i prišao mojoj prijateljici Radi i pitao 'ko je ova devojka?'. Ona mu je rekla "ma beži, šta se raspituješ". "Ne", kaže on, "ja sam stara čekalica". Posle smo se upoznali - rekla je Bilja, ali nije želela da otkrije da li su simpatije bile obostrane:

- Pa neka to ostane tajna, sada će on ovo da pročita pa da kaže "a, ovo mi nisi rekla".

Komentari (0)

Loading