Celebrity News

Mlađa je od njega 22 godine i krije se od javnosti: Ovo je Maja, žena koja je Oliveru Mandiću rodila dete (FOTO)

Autor: | 18/12/2021

Žena Olivera Mandića izbegava pritisak javnosti

Mlađa je od njega 22 godine i krije se od javnosti: Ovo je Maja, žena koja je Oliveru Mandiću rodila dete (FOTO)

O legendarnom pevaču Oliveru Mandiću znate gotovo sve, ali interesantno je da za preko dvadeset godina braka sa suprugom Majom Kozlicom o njoj niste mogli da čujete previše puta.

Ata Images

 

Sreli su se u jednom poznatom beogradskom klubu, a kada je Oliver Mandić prišao Maji oduševio se njenom pojavom, pa ju je na prvom susretu pitao da se uda za njega. Za nju je ta ponuda ipak bila preveliko iznenađenje i, naravno, nije pristala, ali njegova smelost koju je pokazao te večeri uticala je na ono njeno kasnije "da". Maja je kasnije ispričala da je te večeri srela dvoje svojih omiljenih pevača, budućeg supruga i Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je bila u društvu Olivera Mandića.

Žarko Radovančev

 

Znao je da je sreo ženu sa kojom bi mogao da provede život, pa zato nije odustao od Maje. Bio je uporan. U to vreme ona je imala 18 godina, pa je razlika od 22 godine među njima bila još upadljivija. Muzičar je pokazao da je veliki džentlmen. Govorio joj je da pre braka ne želi bilo šta osim emotivnog odnosa. Nakon što je konačno pristala na brak, venčali su se 2000. godine, da bi se deset godina kasnije rodila njihova mezimica Hana Cola, s kojom se pevač pojavio na reviji Bate Spasojevića pre nekoliko večeri.

Boško Karanović

 

Oliver i Maja svoju ljubav uspešno neguju i dan-danas ali to najčešće podrazumeva da je dobro čuvaju od javnosti.

Komentari (1)

Loading
Nina

23:59 01.05.2022

Maja je prelepa , Oliver izgleda nikad bolje , bolji dasa sada nego pre 20,30 godina! A cerkica je PRESLATKO dete , divni ste svi troje . Srecno svima!