Celebrity News

Šta je pošlo po zlu u raju? Lidija Vukićević prolazi kroz krizu sa mlađim dečkom (FOTO)

Veza Lidije Vukićević je na ozbiljnom testu

Šta je pošlo po zlu u raju? Lidija Vukićević prolazi kroz krizu sa mlađim dečkom (FOTO)

Veza Lidije Vukićević sa mlađim slikarom iz Italije intrigira javnost mesecima unazad. Iako identitet dečka Lidije Vukićević nije otkriven za širu javnost, kako je glumica govorila, on joj je u život uneo novu radost.

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - govorila je Lidija za naš magazin pre nekoliko meseci.

Veza Lidije Vukićević je na ozbiljnom testu

Ipak, sudeći po najnovijem oglašavanjem Lidije Vukićević na "Instagramu" , nešto je pošlo po zlu. Naime, glumica je objavila na svom profilu na društvenim mrežama nekoliko citata, koji kao da nagoveštavaju probleme u raju.

- I ne odustaješ od sebe i kada svi to učine. Jer svet će se okupiti kada se otvara šampanjac, a kada se otvaraju sedativi imaćeš samo sebe - napisala je Lidija, koju su očigledno nepoznate okolnosti uznemirile.

Pročitajte: "IMA SNAGU MUŠKARCA, OPČINIO ME JE" - Lidija Vukićević progovorila o OVOM GLUMCU u kojeg je godinama zaljubljena (FOTO)

Instagram screenshot

 

 

Takođe, ona je potom postavila reči, za koje njeni pratioci spekulišu da su upućene njenom partneru.

- Tamo gde mi srce neće, ja tamo ni ne idem - dodala je glumica.

Pročitajte: Do sada neotkriveni detalji ljubavi - Dečko Lidije Vukićević je on!

Instagram screenshot

 

Budući da njen novi dečko živi u Italiji, stiče se utisak da daljina koja ih deli uzima maha, te da je došlo do izvesnih problema o kojima se Lidija nije oglašavala. S druge strane, vrlo je izvesno da je u pitanju samo još jedna faza ili manja kriza, koju će uspešno prebroditi i nastaviti da uživaju u čarima svoje emotivne veze.

 

Komentari (0)

Loading