Celebrity News

Varnice na sve strane: Evo zašto je Jelena Đoković besna na Novakovu majku Dijanu

Odnos Jelene i Dijane Đoković ponovo je zategnut, pišu domaći mediji, a evo zbog čega je Jelena ljuta na svoju svekrvu.

Varnice na sve strane: Evo zašto je Jelena Đoković besna na Novakovu majku Dijanu

Odnos Jelene i Dijane Đoković zategnut je već neko vreme, a sada je Jelena veoma povređena izjavom svoje svekrve, da nije očekivala da Novak oženi baš Jelenu:

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom -  bila je iskrena Dijana.

Pročitajte: Tenzije postoje odavno - Otkrivamo kada je Dijana Đoković prvi put počela da kritikuje Jelenine metode - "Previše je stroga majka"

Guliver Getty Images

 

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je majka Novaka Đokovića.

Odnos Jelene i Dijane Đoković ponovo je zategnut

Kako sada piše "Scandal!" izvor blizak Jeleni otkriva da je Novakova supruga svekrvi veoma zamerila ovu izjavu:

- Kako ne bi nervirale Novaka, obema je lakše da se ignorišu i ne potežu tu priču. On opet sve to oseća i vidi i nervira ga što se to dešava, ali je nemoćan da bilo šta preduzme. Smatra da su obe tvrdoglave i da će lako naći kompromis, međutim, one čak neće ni da porazgovaraju na tu temu - otkriva izvor detalje odnosa snaje i svekrve i kaže da je Jeleni veoma zasmetala Dijanina izjava o njihovom braku:

- Jeleni je takođe zasmetalo i to što je Dijana u jednom intervjuu izjavila da nije očekivala da će baš ona biti Novakova žena. Baš se iznenadila što je to rekla i posle toliko godina Novakovog i njenog zajedničkog života.

Komentari (1)

Loading
Nora

14:10 01.01.2022

Najbolja je na svetu! Verujem da je samo nesporazum u pitanju. Predivna zena