Celebrity News

Velika čast: Pavle Dejanić rame uz rame sa Nikolom Kojom, ovo su detalji novog projekta

Jedan od najboljih vokala sa domaće muzičke scene, Pavle Dejanić, imao je čast da bude u projektu u režiji, ni manje ni više nego, Nikole Koja.

Velika čast: Pavle Dejanić rame uz rame sa Nikolom Kojom, ovo su detalji novog projekta

Naime, Pavle je pre izvesnog vremena objavio zajedničku fotografiju sa Nikolom, ali informacija o povodu nije bilo.

Međutim, kako saznajemo, on je bio deo projekta u Nikolinoj režiji - mini seriji pod nazivom "Čudne ljubavi", koja će se emitovati početkom 2022. godine.

- Pavle se u seriji pojavljuje kao ono što i jeste, muzičar. U seriji, on sa svojim bendom nastupa na novogodišnjoj proslavi i to je sve što za sada može da se otkrije o seriji i njegovoj ulozi - kaže naš izvor sa snimanja.

Seriju je režirao Kojo, a u istoj, pored njega, igra i veliki ansambl naših poznatih glumaca kao što su Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Vučić Perović, Anđela Jovanović, Draga Petrović Pele, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović, Voja Brajović, Nataša Ninković, Tamara Aleksić, Aleksandar Radojičić, Janko Popović Volarić i mlada Teodora Srebranov.

Mini serija "Čudne ljubavi" je romantična komedija koja kroz niz urnebesnih situacija prepliće ljubavne dogodovštine niza likova različitih generacija, povezanih rodbinsko – emotivnim vezama. Sve se događa u svečanoj atmosferi novogodišnjih praznika, od Svetog Nikole do Božića, uz puno smeha, nesporazuma, emotivnih krahova i ljubavnih uzleta. 

Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je to kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili, na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško-žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu, i šta zaista očekujemo od svog partnera... Neko će se zaljubiti, biće i raskida, drugi će shvatiti koliko je vredno to što već ima, a neko će ostati nepopravljiv. Uz veselu prazničnu atmosferu, lak ton i pozitivnu energiju, uz plejadu poznatih glumaca dobra zabava je zagarantovana.

Vreme će pokazati da li je ovo Pavlu Dejaniću samo kratak izlet u glumačke vode, ili ćemo ga češće vidjati u serijama i filmovima.
 
Inače, serija će se ekskluzivno emitovati na Superstar kanalu, 1. 2. i 3. januara 2022.

Komentari (0)

Loading