Celebrity News

RASKID posle četiri godine! Dea NAPUSTILA Mladena i iselila se iz stana, RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI

Raskinuli Dea Đurđević i Mladen Mijatović pišu domaći mediji...

RASKID posle četiri godine! Dea NAPUSTILA Mladena i iselila se iz stana, RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI

Ata Images

Posle četiri godine ispunjene ljubavlju i podrškom raskinuli Dea Đurđević i Mladen Mijatović, saznaje "Star". Kako pomenuti list piše povod za krah velike ljubavi bila je preljuba.

- Dei je Mladen bio velika podrška i oslonac, pogotovo kada je doživela saobraćajnu nesreću. On je sve vreme bio uz nju i bodrio je. Počeli su da žive zajedno posle nekoliko meseci veze i zaista su delovali kao najzaljubljeniji par na planeti. Međutim, prošle nedelje po Pinku je počelo da se šuška da su raskinuli i to jer je navodno Mladen prevario Deu. Ni ona, ni on ne pričaju o tome, pokušavaju da na poslu deluju kao da je sve u redu, ali u vazduhu se oseća da to više nije to - priča izvor za "Star" i dodaje:

Pročitajte: U zagrljaju verenika - Dea Đurđević poslala emotivnu poruku koju svi treba da čuju (foto)

- Ne znam kako je saznala za tu navodnu prevaru, ali kažu da je iste sekunde izašla iz stana i otišla kod majke. Mladen sada na sve načine pokušava da je vrati, a šta će da bude videćemo. Možda mu Dea oprosti i da novu šansu, a možda i definitivno stavi tačku - kaže izvor sa televizije.

Voditeljski par ovim povodom nije želeo da se oglašava, a sumnje je dodatno "podgrejala" činjenica da na društvenim mrežama već tri meseca Dea nije objavila fotografiju sa Mladenom.

Raskinuli Dea Đurđević i Mladen Mijatović pišu domaći mediji, a evo šta kaže voditeljka

Nakon što je pomenuti list objavio vest o raskidu Dee Đurđević i Mladena Mijatovića za "Telegraf JETSET" oglasila se voditeljka:

- Živimo kao što smo i živeli i ništa se nije dogodilo da bi se to pisalo. Malopre smo bili zajedno - rekla je jasno i stavila tačku na nagađanja o krahu ljubavi.

Komentari (0)

Loading