Celebrity News

Lepotica na baku: Stariji sin Duleta Savića i Marine Rajević pokazao ćerku, evo zašto svi pričaju o unuci slavnog para (FOTO)

Unuka Duleta i Marine Savić, Lena, koju su im podarili stariji sin Uroš i snaja Tijana, prava je lepotica

Lepotica na baku: Stariji sin Duleta Savića i Marine Rajević pokazao ćerku, evo zašto svi pričaju o unuci slavnog para (FOTO)

Dok su zbog prirode posla kojim se bave Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, kao i njihovi mališani, direktno, ili indirektno prisutni u medijima, unuka Duleta i Marine Savić, koju su dobili od starijeg sina, javnosti je nepoznata, podjednako kao njeni roditelji, koji se trude da se što manje eksponiraju u javnosti.

Uroš i Tijana Savić u braku su već deset godina, a detalji njihvog života sačuvani su daleko od radoznalih pogleda javnosti. I dok Uroš ima privatni biznis snaja Duleta i Marine Savić televizijsko je lice, koje i pored svakodnevne prisutnosti na malim ekranima, uspeva da očuva svoju intimu.

Pročitajte: Fotografija sa venčanja je dokaz ljubavi - I posle 39 godina braka Dule Savić i Marina Rajević podjednako zaljubljeni

Uroševa i Tićina ćerka Lena, sa druge strane, vrlo je često prisutna na društvenim mrežama, ne samo svojih roditelja, već i ponosnih babe i dede.

Lepotu i šarm nasledila je od majke, međutim, mnogi komentarišu da unuka Duleta Savića neizmerno liči i na svoju baku Marinu Rajević, zbog čega je ona neizmerno ponosna.

 

Komentari (0)

Loading