Celebrity News

Živi sa drugom iako je OŽENJEN? Javnost šokirana DVOSTRUKIM životom Dženana Lončarevića, a ovo su DOKAZI (VIDEO)

Supruga Dženana Lončarevića domaćoj javnosti je potpuna misterija...

Živi sa drugom iako je OŽENJEN? Javnost šokirana DVOSTRUKIM životom Dženana Lončarevića, a ovo su DOKAZI (VIDEO)

Malo je kome, kao Dženanu Lončareviću, na domaćoj javnoj sceni pošlo za rukom da svoj privatni život u potpunosti sakrije od javnosti. Omiljen zbog talenta za muziku i biografije bez skandala, o deljenju privatnog života sa javnošću pevač ima jasan stav:

- Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane - odgovorio je kratko svojevremeno na pitanje: "Zašto ne govorite o privatnom životu?".

Pročitajte: Dženan se zbog BOLESTI ODREKAO NEČEGA ŠTO NAJVIŠE VOLI, a o OVOJ stvari NE GOVORI NIKADA!

 

 

Supruga Dženana Lončarevića pevača je upoznala pre nego što je postao velika muzička zvezda, a 2006. godine udala se zanjega, nakon čega su iz velike ljubavi dobili dvoje dece.

Međutim, kako je svojevremeno izvestila emisija "Paparaco lov", kada je prvi put pratila Dženana, on samo deo svog vremena živi u rodnom Prijepolju sa suprugom i decom.

Ono pred čim se domaća javnost zbunila nakon pomenute emisije je činjenica da je Dženan, prema tvrdnjama "Paparaco lova", kada je u Beogradu stan delio sa prijateljicom Milicom.

Pročitajte: Humani gest Dženana Lončarevića zapalio Tviter - Istina je, ali ne bih da pričam o tome

Šta je o tome tada mislila Dženanova supruga javnosti nije poznato, kao ni da li Dženan još uvek živi na dve adrese, jer je nakon pomenute emisije pevač još bolje počeo da čuva svoj privatni život.

Komentari (0)

Loading