Celebrity News

"Moja ćerka nema brižnog oca": OTKRIVAMO ko je bivši muž Vesne Dedić i u kakvom su danas odnosu

Autor: | 24/12/2021

Bivši muž Vesne Dedić bolna je tema poznate novinarke

"Moja ćerka nema brižnog oca": OTKRIVAMO ko je bivši muž Vesne Dedić i u kakvom su danas odnosu

Pomalo je i nama novinarima to zanimljivo, ali čini se da uprkos dugogodišnjem braku sa našom poznatom novinarkom bivši muž Vesne Dedić nigde nije zabeležen u vidu fotografije koju bismo danas mogli da vam predstavimo. Lekar Srđan Milojević zbilja jeste držao do svoje intime čak i dok je bio venčan sa Vesnom, a kamoli nakon što su se razišli kada je njihova ćerka Lenka imala samo četiri i po godine, ali opet čudi da bivši par nema zajedničku fotografiju u javnom prostoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

U svakom slučaju, za Vesnu je razvod bio jedan od najvećih udaraca ali i najveća životna škola. Njena ćerka danas je studentkinja u Holandiji i ovaj period je daleko iza nje, ali sve od tada javnosti nikada nije predstavila nekog novog partnera, valjda kako bi ovaj put sačuvala intimu i samim tim svoje emotivne lomove. O Milojeviću je govorila u nekoliko intervjua i nije krila da je bila razočarana njihovim brakom.

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je svojevremeno voditeljka, ali je to prezime kasnije ipak napustila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - izjavila je Dedićeva koja je znala da bude i oštrija u komentarima u svom bivšem suprugu.

Pročitajte: Ispovest Vesne Dedić: Pomirila sam se s propalim prijateljstvima i činjenicom da za 30 godina karijere nisam skupila ni za stan (VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - izjavila je voditeljka koja ove subote puni 54 godine.

Komentari (0)

Loading