Celebrity News

Proslava Božića kod Ane i Bastijana: Pogledajte nestvarne prizore iz planinskog doma u Austriji (FOTO)

Autor: | 25/12/2021

Ana i Bastijan danas proslavljaju katolički Božić

Proslava Božića kod Ane i Bastijana: Pogledajte nestvarne prizore iz planinskog doma u Austriji (FOTO)

Danas je Božić u domu Ane Ivanović (34) i Bastijana Švajnštajgera (37), bivšeg fudbalera koji pripada katoličkoj veroispovesti. To znači da je u njihovom domu danas posebna atmosfera a oni su fanovima otkrili i nekoliko detalja iz svog planinskog raja u austrijskom Vestendorfu koji su s velikom pažnjom okitili za praznike.

Instagram

 

Na fotografijama koje su podelili sa pratiocima na društvenim mrežama nigde nema njihovih naslednika Leona i Luke, ali sasvim je sigurno da su upravo mališani u centru pažnje prilikom ovog radosnog praznika, te da ih je ovog božićnog jutra sačekala jelka s mnogo poklona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ono što, međutim, možemo da vidimo jeste da se Ana posebno doterala za katolički Božić, te da je za protekloh pet godina braka sa Bastijanom sigurno savladala drugačije običaje nego što je navikla tokom odrastanja u svojoj pravoslavnoj porodici.

Pročitajte: Ana Ivanović ni ne sluti šta se sprema: Bastijan iskeširao 600.000 evra za spektakularno iznenađenje?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kako je i ranije izjavljivala bivša teniserka, Ana i Bastijan nastoje da svojim sinovima jednako približe kulturu oba roditelja, pa će se Božić s jednakom važnošću obeležiti i sedmog januara, a već je poznato da je Bastijan oberučke prihvatio Aninu kulturu i da je ponosan srpski zet.

 

 

Komentari (1)

Loading