Celebrity News

Izrasla u pravu lepoticu! Najstarija Cakanina unuka od bake nasledila OVO (FOTO)

Unuka Dragice Radosavljević Cakane, njena prva radost Dunja, izrasla je u prelepu devojku

Izrasla u pravu lepoticu! Najstarija Cakanina unuka od bake nasledila OVO (FOTO)

Iako se od oca svoje ćerke Maje Cakana brzo razvela i tokom celog života trudila se da pre svega bude posvećena majka svojoj jedinici, uspela je da Maju izvede na pravi put. Isti model vaspitanja Cakanina ćerka primenjuje pa su unuci Dragice Radosavljević Cakane sjajna deca.

Starija unuka Dragice Radosavljević Cakane, Dunja izrasla je u pravu lepoticu. Tamnoputa i sa izuzetno lepim crtama lica, Dunja baš i ne liči na babu i majku, ali je od njih nešto ipak nasledila.

Pročitajte: Maja je Cakanina ćerka iz prvog braka, koju nikada ne pokazuje, a evo ko je njen otac (foto)

Naime, poznato je da je Cakanina ćerka neverovatno talentovana za pevanje, isto je i sa njenom ćerkom Dunjom.

- Jao Dunja mi je glavu probila i ja sam rekla: "Okej, ideš na "Zvezde Granda", međutim ona peva isključivo stranu muziku i ja sad ne znam kako će to biti. Ja nju zovem Lolita i rekla sam joj da se tako pojavi. Ona peva isključivo zabavnu muziku, jer njen maltene maternji jezik je engleski, na engleskom misli, odlično peva i ja se iskreno nadam da će uspeti - otkrila je Cakana za medije.

Pročitajte: Oduševiće vas kako izgleda kuća Dragice Radosavljević Cakane u Sremčici - U dvorištu se nalazi poseban detalj koji ostavlja bez daha (VIDEO)

Iako njena ćerka sa porodicom živi u inostranstvu, Cakana i Nebojša posećuju ih kad god za to imaju prilike i veoma su posvećeni unucima, Urošu, Dunji i Mirki.

Komentari (0)

Loading