Celebrity News

Tek su se uselili, a Đorđe je već napustio njegov i Anastasijin stan! Evo zašto poznati par već neko vreme nije skupa (FOTO)

Autor: | 26/12/2021

Đorđe Kuljić poznat je javnosti po svojim hedonističkim navikama

Tek su se uselili, a Đorđe je već napustio njegov i Anastasijin stan! Evo zašto poznati par već neko vreme nije skupa (FOTO)

Nema nikakve sumnje da u emotivnoj vezi između poznate pevačice Anastasije Ražnatović (23) i njenog izabranika Đorđa Kuljića već duže vreme teku med i mleko, a naročito otkako su se početkom ove godine odvažili na značajan korak u vidu selidbe u zajednički stan u Beogradu. Međutim, to ne znači da skladan par ipak ne čine pojedinci, te da svako od nji nekad ne zaslužuje da se odmori i provede nezavisno od svog partnera. Valjda bismo tako mogli da objasnimo činejnicu da je zgodni biznismen poslednjih nekoliko dana proveo u luksuznom zimovalištu u Francuskoj, dok je Anastasija po svemu sudeći ostala u Beogradu.

Instagram

 

Kuljić je neko ko je odavno poznat po hedonizmu, egzotičnim putovanjima i luksuznim odmorima. Ovog puta sa nekoliko svojih drugara otisnuo se na francuske Alpe, u luksuzno odmaralište Kuršvel gde jedno noćenje može da košta oko dve hiljade evra. Tamo se nalazi i jedno od najvećih skijališta na svetu pa je potpuno jasna motivacija Đoletove ekipe da odu baš na ovo mesto i dožive nezaboravan zimski doživljaj.

Pročitajte: Ovde stanuju Anastasija i Đorđe: Evo na šta su potrošili preko 700.000 evra! (FOTO)

Instagram

 

Anastasijin izabranik već se dokazivao kao izvrstan plivač, ronilac, snouborder, pa ne treba sumnjati ni da se na skijama ne snalazi jednako dobro. Dok je on sa drugarima, Anastasija je na svojim društvenim platformama delila sopstvene privatne trenutke, pa je između ostalog mnogo vremena provodila sa drugaricama gledajuće nove epizode serije "Seks i grad".

Instagram

Komentari (0)

Loading