Celebrity News

Nisam bezbrižna, otvoriću salon za nokte: Anđelka Prpić iskreno o krizi i životu posle RAZVODA

Poteškoće Anđelki Prpić događale su se u pauzama između glumačkih angažmana, a budući da nikada nije volela da sedi kod kuće skrštenih ruku i čeka priliku umela je na pravi način da ih okrene u svoju korist

Nisam bezbrižna, otvoriću salon za nokte: Anđelka Prpić iskreno o krizi i životu posle RAZVODA

Poteškoće Anđelki Prpić na poslovnom planu nisu strane, a sve te nedaće, izazovi i prepreke koje su je tokom godina zadesile gurale su je da nastavi da se bori i izgradili je u dramsku umetnicu bez premca. Glumica rodom iz Požarevca otkrila je za Story da je u prošlosti bilo momenata kada joj nije bilo nimalo lako, da se najčešće zbog svoje profesije osećala zabrinuto,da se i danas povremeno tako oseća, ali i da je svojevremeno, kada je za to bilo potrebe, naučila kako da interesovanje usmeri na drugu stranu. To, kao i oslobađanje ega spaslo ju je u svakom smislu i kao ženu i kao čoveka, a na kraju krajeva i kao dramsku umetnicu.

Pročitajte: Poteškoće Anđelki Prpić zadavale glavobolju: Glumica otkrila razlog pomešanih osećanja (VIDEO)

 

 

Anđelka danas važi za jednu od najangažovanijih domaćih glumica, ranijih godina, međutim, nije imala toliko sreće na kastinzima, a sebe je prozvala kraljicom užih izbora. Prvi glumački projekat u kojem je šira publika mogla da je pogleda bila je serija "Žene sa Dedinja", zatim i "Andrija i Anđelka", a uprkos tome što su oba ova TV ostvarenja bila uspešna, u karijeri se Prpićevoj dogodilo zatiše. Na pitanje kako sada gleda na taj period neizvesnosti kazala nam je.

- Ne znam da li je to do vaspitanja ili mentaliteta, ali prvenstveno sam zahvalna na svemu što imam, na prilikama i projektima, a drugo stalno je kod mene prisutno ono: "Ćuti, ko zna šta će da bude kada ovo stane". NIkad nisam bezbrižna, čim se približi kraj snimanja mene krene da "svrbi" i počinjem da se preispitujem šta ću posle da radim. Stalno mislim da će evo baš sada da stane, da će neko da ugasi svetlo, kao što se dogodilo nakon serija "Žene sa Dedinja" i "Andrija i Anđelka". Činjenica je da se niko tada nije gurao u redu da mi ponudi ulogu, što mi je ulivalo bojazan. Istovremeno sam svesna sebe i činjenice da ne mogu da sedim skrštenih ruku i sigurna sam da nikada neću ostati bez posla, jer ću uvek nešto naći da radim. Otvoriću, recimo, salon kozmetični, što sam već radila. Posle uloge Čarne, jednostavno nije bilo posla, a ja radoholik, koji ne voli da nema obaveze otvorila sam frizersko- kozmetički salon o kojem naravno u tom trenutku nisam znala apsolutno ništa, osim da rado volim da slične posećujem. Time sam se bavila jedno dve godine, i osećala sam se super. Stalno mi je zvonio telefon, najčešće od komercijalista koji mi nude lakove za nokte, vosak za depilaciju, ali ja sam se osećala lepo i korisnom, a čudno je kako ta energija pokrene drugu, pa su se i glumački poslovi ubrzo potom pojavili - ispričala nam je glumica, kojoj je 2021. godina bila posebno profesionalno uspešna. Odigrala je glavnu ulogu u filmu i seriji  "Jedini izlaz", gde je imala i producentski debi. Radila je na seriji "Azbuka našeg života", koju ćemo gledati na programu sa nacionalnom frekfencijom početkom februara, počela je rad i na projektu "Šetnja s lavom" dok i kao producent priprema još novih stvari za novu godinu.

 Pročitajte: Poteškoće  Anđelki Prpić ne daju mira: Glumica na meti ogovaranja zbog pojavljivanja sa oženjenim muškarcem (FOTO)

Novogodišnju noć Anđelka nam je otkrila da će provesti elegantno obučena sa svojim naslednikom Jakšom, pre toga, njih dvoje će zajedno,po receptu njene majke, pripremiti ručak, dok su Deda Mrazu oboje već prosledili svoje želje.

 

Komentari (0)

Loading