Celebrity News

Do sada ih niko nije nadmašio: Zavirite na trodnevno glamurozno venčanje Andreja i Sandre Meljničenko o kojem se još uvek priča (FOTO)

Svadba Sandre i Andreja Meljničenko od 3 miliona dolara

Do sada ih niko nije nadmašio: Zavirite na trodnevno glamurozno venčanje  Andreja i Sandre Meljničenko o kojem se još uvek priča (FOTO)

Svadba Sandre i Andreja Meljničenko i dalje se pamti, iako će ove godine zaljubljeni par obeležiti čak 17 godina braka. Čini se da niko, a ponajmanje javnost u Srbiji nije verovala da će njihova veza biti zapečaćena potpisom kod matičara i toliko dugo opstati, ali to se dogodilo. Venčanje organizovano 2005. godine, na listi je najluksuznijih u 21. veku i nalazi se odmah iza onog koje je britanska kraljevska porodica organizovala za Kejt Midlton i princa Vilijama. Andrej Meljničenko za venčanje sa Sandrom izdvojio je čak 3 miliona, a o veselju koje je trajalo tri dana izveštavali su svi ovdašnji, ali i svetski mediji. Po mladine goste, galantni Rus poslao je privatne avione koji su ih direktno iz Beograda, Splita, Pariza, Londona i Moskve dovezli do Nice.

Pročitajte: BURNE TAJNE Sandre Meljničenko: Tik pre nego što se bogato udala, bila ludo zaljubljena u OVOG muzičara kog SVI ZNATE (FOTO)

Gleb Kosorukov, Guliver, Profimedia

Prve večeri održan je bajkoviti performans na njegovom luksuznom imanju Kap Antiba. Inače, ovaj posed nalazi se na Azurnoj obali u ekskluzivnoj zoni za odmor i obuhvata četiri kvadratna kilometra. Ograđen je šumom pa je nedostupan pogledima. Na čempresima su dominirali buketi raskošnog cveća i ogromni plastični leptiri. Baletani u srebrnim odelima izveli su plesnu tačku, a artisti na visećim motkama lelujali su se iznad zvanica. Za večeru su služeni rakovi, školjke i hobotnice, a Sandra i Andrej tek tada su pozdravili prisutne zvanice. Kraj prve večeri označio je vatromet, a iznad morske obale na plaži lebdeo je pravi klavir s pijanistom.

Pročitajte: Svadba Sandre i Andreja Meljničenko bila je prekretnica u životu nekadašnje Modelsice

Gleb Kosorukov, Guliver, Profimedia

 

Drugog dana venčanje je obavljeno na istom imanju u, specijalno za ovu priliku, izgrađenoj pravoslavnoj kapeli. Elegantnog mladoženju i mladu u skupocenoj svilenoj venčanici kreatorke Vere Vang i s prstenom i minđušama na kojima su blistali dvadesetčetvorokaratni dijamanti venčao je ruski sveštenik. Svečani ručak održan je u restoranu kroz koji teče potok, po kome su sve vreme plutale bele ruže i zapaljene bele sveće, nakon čega je izveden akva-šou kada su se na vodenom platnu prikazivale fotografije Sandrinih priprema za venčanje. Potom su nastupili Vitni Hjuston, Enrike i Hulio Iglesijas i Kristina Agilera, koji su za nastup dobili nekoliko miliona dolara.

Pročitajte: Dva hrvatska letovališta ratuju zbog majke Sandre Meljničenko: Kome pripada najpopularnija tašta u Dalmaciji?

Gleb Kosorukov, Guliver, Profimedia

 

Trećeg dana svadbe Sandre i Andreja Meljničenko zvanice su prisustvovale ručku u ekskluzivnom hotelu Eden Rok, nakon čega su se mladenci sa gostima oprostili.

Komentari (0)

Loading