Celebrity News

Ko to beše Srđan Predojević? Jovana zadala još jedan udarac nekadašnjem najboljem prijatelju (FOTO)

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, bili su kolege, saradnici, kumovi, ali pre svega najbolji prijatelji, a onda je nešto među njima pošlo po zlu

Ko to beše Srđan Predojević? Jovana zadala još jedan udarac nekadašnjem najboljem prijatelju (FOTO)

Sve je počelo sredinom septembra 2020. godine, kada je kao bomba odjeknula vest - Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju "Prvu". Zatim se o kumovima pisalo danima, gde bi to mogli da nastave svoj "Jutarnji program", koje su im ponude upućene i za sve to vreme, niko nije pomislio da posle punih 15 godina saradnje, ovaj poznati televizijski dvojac može da se razdvoji.

Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje "K1" televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na "Pinku".

Pročitajte: Kume, zar i ti? Ovo je DOKAZ da Srđan Jovanu NE MOŽE DA VIDI OČIMA posle svega (FOTO)

Miša Obradović

 

Od tada, kumove više nismo imali prilike da vidimo zajedno. Otpočela su nagađanja o njihovom odnosu, ali za razliku od Srđana, koji je čak nekoliko puta dozvolio da javnost vidi koliko je povređen, Jovana je odlučila da o svemu dostojanstveno ćuti.

Ipak, više nismo imali prilike da Predojevića vidimo na porodičnim slavljima Joksimovića, kojih je ove godine i te kako bilo. A sada je usledio i novi udarac za bivšeg najboljeg prijatelja.

Naime, Jovana je podelila fotografiju sa svojim drugim kumom i prijateljem Brankom Radujkom, na kome je uz emotikon srca napisala "kum moj" kako Predojevića već duže nije oslovila, barem ne javno.

Pročitajte: Ekskluzivna ispovest! Srđan Predojević za Story - Kuma Jovana mi nije čestitala 50. rođendan

Instagram

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Keka

14:37 28.12.2021

Srdjan od kako nije sa Jovanom bas prijatno iznenadjuje kako radi svoj posao.

Snjezana

20:43 28.12.2021

Srđan je veoma prijatan covjek.a velika gospodja zna koliko vrijedi.😁