Celebrity News

Od razvoda je sama, a sada je Ljubinka Klarić poručila: Digla sam ruke, treba živeti od danas do sutra

Ljubav Ljubinke Klarić nije imala srećan epilog, stoga glumicu retko možemo videti u muškom društvu

Od razvoda je sama, a sada je Ljubinka Klarić poručila: Digla sam ruke, treba živeti od danas do sutra

Nešto o čemu se nije mnogo godinama unazad pisalo je ljubav Ljubinke Klarić, ne zato što na tom polju kod dramske umetnice nije bilo ničeg zanimljivog, već zato što je ona to od medija vešto skrivala. Zapravo, da je bilo dovoljno jako i stabilno sigurno bi Ljubinka to podelila bar sa magazinom Story koji je ranije isticala da mnogo voli. Od kako se razvela od Nebojše Jovanovića, sa kojim ima sina Kostu, stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta kao da je podigla zid između sebe i pripadnika jačeg pola, kriterijumi su joj dosta visoki, a retko ko da je tokom proteklih pet, šest godina zasluživao da ga upoznala sa članovima porodice, a još manje predstavi javnosti. 

Pročitajte: Zbog njega je otišla u Ameriku, a onda ga je NAPUSTILA sa sinom u naručju: Evo kako izgleda bivši muž Ljubinke Klarić (FOTO)

Luka Šarac

 

Ljubav Ljubinke Klarić i majčinstvo

Ljubinka tvrdi da ju je u velikoj meri kada je reč o poslu ali i i odabiru emotivnog partnera promenilo to što je postala majka. Tu ulogu smatra jednom od najvažnijih u životu.

- Rođenje sina najvažnija je stvar koja mi se dogodila. Postala sam jedna dosadna žena. Čovek se posveti tome i nema vremena za drugo - rekla je ranije Klarićeva, a zatim istakla da već neko vreme, ništa ne planira, posebno ne ljubav, te da je od potrage za velikim snovima, ali i bajkovitom emotivnom odnosu do kraja života odustala.

- Shvatila sam da kad pravimo planove, Bog nam se smeje. I sada sam digla ruke, mislim da treba živeti od danas do sutra - rekla je ona.

Pročitajte: Dom u  kom se rodila ljubav Ljubinke Klarić i Nebojše Jovanovića (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading