Celebrity News

Preokret 11 godina posle RAZVODA: Kako je Hana PONOVO SPOJILA Natašu i Daču

Odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića dobio je neočekivan obrt

Preokret 11 godina posle RAZVODA: Kako je Hana PONOVO SPOJILA Natašu i Daču

Odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića nikada nije prestao da zanima javnost. Iako su oboje posle razvoda stupili u bračne odnose, o tome kako se slažu roditelji Hane Ikodinović, mediji nikada nisu prestali da pišu.

Iako je odnos u početku bio turbulentan, sve kockice došle su na svoje, a Nataša i Dača shvatili su da im je ćerka prioritet. Pevačica sada otkriva kako sa bivšim suprugom radi na popravljanju odnosa.

Pročitajte: NOVI PREOKRET u odnosu Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac - Jedan detalj otkrio sve

Miša Obradović

 

- Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane - otkrila je Nata da je sledeći korak u njihovom odnosu porodična terapija.

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razmevanja za sve to - osvrnula se Nata i na svoj odnos sa Majom Ognjenović u jutarnjem programu "Prve" televizije.

Pročitajte: Konačno otkriveno! Evo kako se zaista slažu Dačina supruga Maja i njegova i Natašina ćerka Hana (FOTO)

Dušan Petrović, Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading