Celebrity News

Jelisaveta Orašanin ima sestru i svi su zapanjeni koliko liče, evo šta se dešava kada stanu jedna pored druge (FOTO)

Autor: | 02/01/2022

Upoznajte stariju sestru Jelisavete Orašanin

Jelisaveta Orašanin ima sestru i svi su zapanjeni koliko liče, evo šta se dešava kada stanu jedna pored druge (FOTO)

Godinama je gradeći svoju glumačku karijeru Jelisaveta Orašanin (33) postajala sve poznatija javnosti, a onda je pored njenog posla za slavu ove glumice jednako postala zaslužna činjenica što je supruga uspešnog košarkaša i našeg reprezentativca Miloša Teodosića, zbog čega njegovo prezime danas stoji tik pored njenog. Međutim, kad je već neminovno izložena popularnosti Jelisaveta je čvrsto odlučila da će makar nastojati da zaštiti one oko sebe od takve vrste pritiska, pa je o svojoj porodici retko govorila.

 

 

Ipak, poznato je da ima sestru koja se zove Milica (35) i koja pripada potpuno drugačijem svetu od umetničkog ili sportskog koji je danas centar svakodnevice u Jelisavetinom životu. Naime, sestra Jelisavete Orašanin dve godine je starija od glumice i po zanimanju je diplomirani stomatolog. Ona se udala pre nekoliko godina, pre nego što je to učinila njena poznata sestra, i iz tog braka ima sina.

 

 

Milica i Jelisaveta su veoma bliske ali mnogi prvo uočacvaju i da neviđeno liče jedna na drugu. Uostalom, uverite se sami na fotografijama koje prilažemo kao dokaz. Njih dve neguju i odličan odnos sa muževima one druge, pa njihove dve porodice zaista jesu kao jedna.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin pokazala u kakvom LUKSUZU se odmara, a svima je zapao za oko JEDAN DETALJ (FOTO)

 

 

Glumica je jednom prilikom govorila o svojoj starijoj sestri i tada je istakla da su njih dve dosta vezane.

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim s njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - izjavila je ranije Jelisaveta.

 

 

Komentari (0)

Loading