Celebrity News

Najlepše vesti pred Novu godinu u domu Maje Ognjenović i Dače Ikodinovića! Oduševljenje ne jenjava, čestitke se samo nižu

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović 31. decembar proslavljaju na poseban način

Najlepše vesti pred Novu godinu u domu Maje Ognjenović i Dače Ikodinovića! Oduševljenje ne jenjava, čestitke se samo nižu

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović već pet godina na poseban način obeležavaju Novu godinu, jer za njih 31. decembar predstavlja još jednu godinu koju su zajednički proživeli kao supružnici. S toga je svakog 31. decembra radost u njihovom domu neizbežna.

Poslednjeg dana 2016. godine par se jedno drugom zakleo na večnu ljubav i od tada traje njihova bajka.

Pročitajte: Konačno otkriveno! Evo kako se zaista slažu Dačina supruga Maja i njegova i Natašina ćerka Hana (FOTO)

Bez pompe, na skromnoj ceremoniji opštinskog venčanja počela je ova ljubavna priča, a par je u pratnji najbližih prijatelja slavio u Dačinom restoranu.

- Dogovorili smo se da se venčamo 29. decembra, jer sam tad mogla da dođem u Srbiju, ali se nešto zakomplikovalo i morali smo da ga odložimo za 31. Verujem da to nikad niko nije uradio. Oboje smo ljudi trenutka, ne volimo preteranu organizaciju, ni formalnosti. On je uspeo da zakaže matičara, a unapred smo znali ko će nam biti kumovi. Nosila sam neku crnu haljinu, a na nogama sam imala crne martinke, dok je Danilo bio u beloj košulji i farmerkama. Kasnije smo napravili žurku u njegovoj kafani i bilo nam je predivno - ispričala je svojevremo odbojkašica za "Gloriju".

 

Komentari (2)

Loading
Željko

23:37 01.01.2022

Cestitam i sve najbolje zasluzili ste svu srecu ovog sveta i sve najbolje u novoj