Celebrity News

Sanja Marinković OTVORENO o bivšem mužu Aleksandru Uhrinu: Srce mi je brže i jače kucalo

Bivši muž Sanje Marinković i popularna voditeljka početkom 2021. godine zvanično su potpisali papire za razvod, a evo kako je njihov odnos nastavio da se razvija i nakon razvoda

Sanja Marinković OTVORENO o bivšem mužu Aleksandru Uhrinu: Srce mi je brže i jače kucalo

Nova godina trebalo bi da spada u grupu praznika s kojima voditeljka Sanja Marinković (47) nema mnogo problema jer se nalazi u domenu želja za ono što predstoji. Ako je dugogodišnjaTV autorka išta uspela dok je radila na osvešćivanju toga šta žene žele od svojih partnerskih, prijateljskih i svih drugih vrsta odnosa, onda je to da shvati šta i sama želi od života. Danas nema ni najmanju sumnju da ide prema onome što je na toj putanji spoznala, pa je i naš novogodišnji razgovor u službi budućih ciljeva koji su na svakom životnom planu poznate autorke neskriveno ambiciozni.

Pred kraj prošle godine, koja je za vas bila jedna od najizazovnijih na privatnom planu, rekli ste nam da na sve loše morate staviti tačku kako bi ova mogla da bude bolja. Sada kada sumiramo nju, da li ste uspeli u tom naumu?

- Verujem da, kada naučimo da stavimo tačku na nešto što ne valja, onda možemo i da očekujemo da nam se nešto bolje i lepše desi u životu. Pretprošla godina bila je za mene veoma bolna i teška, a 2021. veoma radna i naporna, u smislu velikih očekivanja koja sam imala od sebe kada je reč o poslu i novim projektima i ništa nije ispalo loše. Veoma sam zadovoljna.

Pročitajte: SPOJILI SE POSLE RAZVODA - Šta se desilo pa su Sanja Marinković i njen bivši muž Aleksandar PONOVO ZAJEDNO

Pink

 

Po čemu ćete pamtiti godinu iza vas, postoji li nešto toliko dobro što vam je donela da ste zbilja uspeli da zaboravite na nedaće iz prethodne?

- Moje misli i emocije su okupirale ambicije vezane za posao, roditeljstvo i brigu oko porodice, jer nije jednostavno kada oni koji su vam podarili život, iznenada odu na put bez povratka. Ne žurim, ne plašim se života, ne želim da se vratim nikome i nigde. Verujem da svaka žena u životu ima svoju ljubav i ja strpljivo čekam.

S kim ćete dočekati Novu godinu u ponoć?

- Biću okružena prijateljima koji su mi svojom pozitivnom energijom ulepšali proteklu godinu.

Bivši muž Sanje Marinković aktivno učestvuje u vaspitanju njihovog sina

U kojoj meri je na vašem sinu Strahinji ove godine bio zadatak da bude uz svoju mamu kada joj je teško i da li vas iznenađuje njegova zrelost u situaciji kada se i za njega menjaju mnoge životne okolnosti?

- Nedavno je napunio četrnaest godina. Odličan je đak i već ima svoje stavove o životu, ambicijama i željama, a Aleksandar i ja smo tu da mu budemo podrška, oslonac i vetar u leđa, da nauči da uživa u svojoj slobodi i pametno iskoristi sve mogućnosti.

Pink

 

Kako izgleda vaš odnos s njegovim ocem Aleksandrom sada kad je prošlo neko vreme od razvoda?

- Mi smo dobri prijatelji i trudimo se da se pametno i požrtvovano brinemo o Strahinji.

Pisalo se ove godine u medijima i da ste se ponovo prepustili čarima zaljubljivanja, iako vi to niste potvrđivali.

- Snova o ljubavi nikada dovoljno, ali bilo je trenutaka kada mi je srce brže i jače kucalo.

 

Komentari (0)

Loading